Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Еееее, ако знаех, че имаш мерак за магическия Майк, щях те офертирам преди 2 седмици..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То оставаше да нямам... Ама карай, ще чакам да излезе по торентите с хубаво качество.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
assault написа:Това определено е вторият най-потресаващо дълъг и безсмислен филм на 2011г.Единствената му конкуренция е The tree ot life.Все още ме е яд за времето и парите, хвърлени за тези филми.Хермине написа:"Меланхолия" на Ларс фон Триер
Заслужи си всяка минутка
Хм, безсмислен....?!
Разни хора, разни идеали
Търговецът на кристал: Изтрих плаката на филма от цитата и го замених с името му. Който иска да види плаката, има го на предишната страница. И моля, не цитирайте подобни чаршафи занапред.
Някога, някога, толкова някога...
- originalsin
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
По-скоро - липса на (за)разни идеали...Хермине написа:assault написа:Това определено е вторият най-потресаващо дълъг и безсмислен филм на 2011г.Единствената му конкуренция е The tree ot life.Все още ме е яд за времето и парите, хвърлени за тези филми.Хермине написа: "Меланхолия" на Ларс фон Триер
Заслужи си всяка минутка
Хм, безсмислен....?!
Разни хора, разни идеали
Това да кажеш, че Меланхолия е "безсмислен" филм, автоматично те причислява към шайката (или шлаката?) комерс-холична аудитория, която поглъща п(овърхн)остно (с пуканки, разбира се...) филми, направени с единствената цел да я пог(ъл)нат... Точно като онез пийпъл, който се изнесоха от кино салона, след като бе преминала 1/3 от Tree of life... просто понякога трябва да слезеш няколко сантиметра под (оче)видната повърхност, за да "влезеш" във филма (и да "вденеш" за 'що иде реч)...иначе просто си излизаш от залата
Търговецът на кристал: Изтрих плаката на филма от цитата и го замених с името му. Който иска да види плаката, има го на предишната страница. И моля, не цитирайте подобни чаршафи занапред.
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
originalsin написа:По-скоро - липса на (за)разни идеали...Хермине написа:assault написа:Това определено е вторият най-потресаващо дълъг и безсмислен филм на 2011г.Единствената му конкуренция е The tree ot life.Все още ме е яд за времето и парите, хвърлени за тези филми.Хермине написа:"Меланхолия" на Ларс фон Триер
Заслужи си всяка минутка
Хм, безсмислен....?!
Разни хора, разни идеали
Това да кажеш, че Меланхолия е "безсмислен" филм, автоматично те причислява към шайката (или шлаката?) комерс-холична аудитория, която поглъща п(овърхн)остно (с пуканки, разбира се...) филми, направени с единствената цел да я пог(ъл)нат... Точно като онез пийпъл, който се изнесоха от кино салона, след като бе преминала 1/3 от Tree of life... просто понякога трябва да слезеш няколко сантиметра под (оче)видната повърхност, за да "влезеш" във филма (и да "вденеш" за 'що иде реч)...иначе просто си излизаш от залата
Добре го каза,sin,сякаш ми взе думите от устата. Само дето на мен някакси не ми се щеше да ги редя тези слова предвид на "бъдещото разбиране" от ответната страна
Някога, някога, толкова някога...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако още някой цитира мнение с тоз плакат ще го предложа за бан.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
И ти ли не харесваш Кирстен Дънст? 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Филмът е адски малоумен.Нямам намерение да пиша защо просто защото бе толкова ненужно дълъг, че може 1 век да пишеш за всяка сцена колко е абсурдна.Понякога скритият замисъл на режисьора остава видим за някаква групичка от фенове, които си мислят, че са изключително интелигентни и откриват смисъл там, където няма такъв.Разбира се, щом ви доставя удоволствие, гледайте си го и си мислете, че сте нещо особено.Нямам проблем с това.
А специално за твое сведение-имам правило да не бъдат в топ-а на замундата и да не са касови.
И не ям пуканки, докато гледам филм.
P.S. Излъгах.Филмът заслужаваше поне за някоко секунди.Там, където Кирстен Дънст беше гола.
А специално за твое сведение-имам правило да не бъдат в топ-а на замундата и да не са касови.
P.S. Излъгах.Филмът заслужаваше поне за някоко секунди.Там, където Кирстен Дънст беше гола.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Забележката на Фло е напълно уместна - то и така цитатите са дълги, но с плаката стават безкрайни. Намесата е моя, надявам се да не се налага да я почетвъртвам (хора, сериозно - 4 цитата на цял плакат, и то - в рамките на една страница!)
...
А филмът си беше особен, факт. Фон Триер обаче просто не е моят режисьор, така че разбирам и двете гледни точки.
...
А филмът си беше особен, факт. Фон Триер обаче просто не е моят режисьор, така че разбирам и двете гледни точки.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Аз Меланхолия го гледах заради Alexander Skarsgard - и взе че ми хареса /не само заради него/.
Може би всеки си го разбира по различен начин. Но на мен ми беше интересен.
Може би всеки си го разбира по различен начин. Но на мен ми беше интересен.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

Много, много, много любим. Още от малка ми се е запомнил, и Стрейзънд, естествено, е..
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
"Относно Шмид".
Даже пуснах сълзица накрая
Даже пуснах сълзица накрая
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."