Търся млади и интелигентни хора от ромски произход за участие в проект - платен , разбира се
Благодаря , колеги . Очаквам бъдещи контакти с вас
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Into the endless we ride... 
Е, вероятно е за нуждите на проекта.zlia_kufar написа:Е какво значение има от какъв етнически произход са?Това не е ли дискриминация спрямо българи или сърби ,които биха искали да участват?Илиии...
Into the endless we ride... 

Мен пък ми се вижда, че е точно обратното. Посокат на дискриминацията трябва да се търси от мнозинството към малционството особено в общество като нашето, където голяма част от хората си мислят, че със сегрегирането на ромите, ще се оправят проблемите им.kvg написа:В много отношения мнозинството (дали ще са българи, дали ще са хетеросексуални, дали ще е нещо друго подобно) са обект на дискриминация.. Трудно може да е иначе
За мен липса на дискриминация би означавала, че действително няма никакво значение какъв цвят ти е кожата, етноса и вярата или някакъв друг признак. Но докато има нужда от такива проекти, докато при прием в университет има квоти за мъже и жени - дискриминация има. Т.е. ако някой твърди, че иска да живее в свят, лишен от дискриминация, то трябва да осъзнае, че светът би бил доста по-различен (че дори и тогава всички тоалени би трябвало да са унисексники написа:Мен пък ми се вижда, че е точно обратното. Посокат на дискриминацията трябва да се търси от мнозинството към малционството особено в общество като нашето, където голяма част от хората си мислят, че със сегрегирането на ромите, ще се оправят проблемите им.kvg написа:В много отношения мнозинството (дали ще са българи, дали ще са хетеросексуални, дали ще е нещо друго подобно) са обект на дискриминация.. Трудно може да е иначе
Хубаво би било, ако авторът даде информация за проекта, тъй като роми тук едва ли ще намери, но пък явно потребителите проявяваме интерес и любопитство към естеството на проекта