Обожавам Жулиет Бинош. Филмът ме присети за този факт : )
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

When Spiderman (even though that he is amazing) beats the TDKR'S metascore in IMDB, you have my permission to say that.Mushmul написа:Новият Спайдърмен. Отидох с доста занижени очаквания, но то пък взе че ми хареса повече отколкото очаквах. Главният герой е симпатичен и даже почти не ме подразни. Русата мацка ми се стори малко безлична, но пък лела Мей беше добро попадание. Екшънът беше готин и краят ми хареса също. Определено е по-добър от Батман, който към края вече броях минутите до момента, в който ще си ходя.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

Верно лииииии? От доста време го имам, ще взема да го преместя по-напред в списъка за гледане, хах.Хермине написа:
Заслужи си всяка минутка

О, не! Това е самоубийство!originalsin написа:Препоръчвам Антихрист (ама трябва да сте в the right mood (или по-скоро - mode)...

originalsin написа:Хермине, Триер е велик, а филмите му са колоси!
Препоръчвам Антихрист (ама трябва да сте в the right mood (или по-скоро - mode)...

Това определено е вторият най-потресаващо дълъг и безсмислен филм на 2011г.Единствената му конкуренция е The tree ot life.Все още ме е яд за времето и парите, хвърлени за тези филми.Хермине написа:
Заслужи си всяка минутка
Нееееее, просто обичам плюшени мечета и още като видях, че такъв филм ще има, бях сигурна, че ще го гледам - no matter what. "Батман" определено МИ хареса (явно съм единствената, но като за екшън от такъв тип, ми хареса дори много). Вярно, че е имало и греди, и съм ги знаела предварително, но а прима виста се сещам само за 3 такива заглавия (Трансформърс, Сорс Код, Прометей (за него ме подведе близка приятелка и още не съм й го простила):FloWersOfEviL написа:Ама, Ели, ти държиш да гледаш всеки нов излязъл филм, без значение, че си убедена, че няма да ти хареса? Не разбирам..