голямата мъка ГП
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ми ти поиска ли си гоgot написа:Че ще се учи от лекциите му, ясно.Ама аз така и направихПовечето от въпросите бяха директно от лекцийки...Ама добре - щом е толкова безпристрастен - защо не ми показа теста лично да се убедя, че не съм имала необходимия брой точки?????
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами защото никога не се показва. аз ти обясних още преди време - тоя изпит няма никаква логика, никой не знае какво всъщност е объркал и дали въобще нещо е объркал. просто русчев си прави лимита от 70% скъсани и това е. абсурдно е иначе да се помисли, че 250 човека не са отворили за ГП, особено както ни наплашват отдалеч. а за да имаш двойка означава общо взето, че не си виждал даже учебник по ГП на живо...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Можехме да си видим тестовете- поне аз видях моя...ама беше много подтискащо, защото не ти дават време да го разгледаш.... Абе, ужасна беше ситуацията при наш'те групи....
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
аз си го поисках, както и няколко други колеги и доколкото се спомням got си някъде 7-8 група, а аз 5 -сети се колко отчайващо беше
а за теста- не мога да с представя по-обективно оценяване- нямаше никъде място за свободна интерпретация...
ама нали ти казах- толкова бяха припряни, че общо взето хвърляш бегъл поглед и ти го взимат...
а за теста- не мога да с представя по-обективно оценяване- нямаше никъде място за свободна интерпретация...
ама нали ти казах- толкова бяха припряни, че общо взето хвърляш бегъл поглед и ти го взимат...
I live my life and all I know is
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny