Второ и трето класиране

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ondine
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Второ класиране

Мнение от Ondine »

silverdream написа:Току що звъннах отново (ей ама голям нахалитет съм :D ) и ми обясниха, че се потвърждава САМО ако има промяна след класирането. Например на първо класиране съм приета по 3 желание, след второ класиране - на 2 желание, а искам да ида на трето класиране за пирвожелание. Иначе си преминавам автомачтично.
не знам, аз отидох днес и имаше хора, които също беха за потвърждаване и ми зачертаха второто квадратче, може за твоя факултет да не трябва , не знам, аз съм във ФНПП, ако искаш иди за всеки случай... да не те подведат, но и аз не искам да те подвеждам .. да не биеш път, но все пак щом тук го пише ...
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.
а и мисля че ако не беше нужно те щяха да ми кажат .. написаха ми на декларацията с червен химикал ДА II класиране
Изображение
silverdream
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Re: Второ и трето класиране

Мнение от silverdream »

По-горе обясних, че декларации за второ класиране се подават ако имаш промяна след второ класиране. Аз НЯМАМ промяна следователно няма защо да ходя - 3 пъти ми го казаха по телефона.
Българска филология I курс
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

silverdream написа:По-горе обясних, че декларации за второ класиране се подават ако имаш промяна след второ класиране. Аз НЯМАМ промяна следователно няма защо да ходя - 3 пъти ми го казаха по телефона.
и аз нямам промяна от 1-во и от 2-ро !!!!!!! приеха ме физическо възпитание и спорт и не съм мръднала ! отидох и ми попълниха декларацията с червен химикал !!! иначе щяха да ми кажат, че не е задължително !
Изображение
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

просто ти казвам, че аз отидох и имаше хора, които не са мръднали от 1-во класиране! а и кой ги знае колко са информирани тия лелки! на сайна на СУ пише
...за допълнителния прием в СУ. От него ще могат да се възползват учениците, чиито дипломи за средно образование тази година бяха забавени.
аз днес попитах жената за допълнителното класиране, а тя ми каза че никой не е казал, че ще има ... вече не им се доверявам .. особено когато от това зависи бъдещето ми! Просто всеки казва едно, а после друго .. затова аз си отидох днес и си проверих .. попълниха ми декларацията и си тръгнах, за да ми е сигурно !
Изображение
Christinaa
В началото бе словото

Мнение от Christinaa »

охх много неорганизирана работа в този Софийски значи..един казва едно,друг друго.. май за по-сигурно ще си направя една "разходка" до София,че накрая да не се окаже,че не са ме включили в класирането,защото не съм била подала декларация ... в Софийски всичко е възможно :D
miravasileva
В началото бе словото
Специалност: медицинска сестра

Мнение от miravasileva »

знаете ли кога трябва да ми изпише потвърдил ?
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

miravasileva написа:знаете ли кога трябва да ми изпише потвърдил ?
вече трябваше да ти е изписало
Изображение
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

Christinaa написа:охх много неорганизирана работа в този Софийски значи..един казва едно,друг друго.. май за по-сигурно ще си направя една "разходка" до София,че накрая да не се окаже,че не са ме включили в класирането,защото не съм била подала декларация ... в Софийски всичко е възможно :D
извинявай ако с моите приказки съм те накарала да ходиш, но все си мисля, че ако не беше нужно жената щеше да ми каже .. a не да ми попълни отново декларацията
Изображение
miravasileva
В началото бе словото

Мнение от miravasileva »

Ondine написа:
miravasileva написа:знаете ли кога трябва да ми изпише потвърдил ?
вече трябваше да ти е изписало
хммм трябва ли да се притеснявам?
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

mira, ти депозира ли диплома ? и приеха ли те на 2-ро класиране нещо по - желано или каквото са те приели в 1-во ?
Изображение
miravasileva
В началото бе словото

Мнение от miravasileva »

на първо не бях приета , на второ ме приеха биология.днес си оставих дипломата и попълних декларация . предполагам , че не е обновена информацията .
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

ааа, ще ти изпише чак на 14-ти когато излезе 3-тото класиране
Изображение
Аватар
AsSsInKa
В началото бе словото
Специалност: Българска филология задочно
Обратна връзка:

Мнение от AsSsInKa »

Аз също депозирах диплома във ФНПП след 1во класиране, а на второто не съм приета в по-горна специалност... Звъннах по телефона и попитах има ли нужда да идвам за декларация или друго, и отговора, който получих бе, че щом не съм "мръднала" нагоре автоматично ще участвам на 3то класиране. Склонна съм да вярвам и няма да отида до факултета, понеже ми беше обяснено като хората, с нормален тон и факти! Успех на всички на третото класиране, ако не - ще се видим Специална педагогика, задочно :)
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

Телефони за повече информация за КСК 2012:

9308 444, 9308 434, 9308 466 и 9308 500

(копирах ги от сайта)
Изображение
she..
В началото бе словото

Мнение от she.. »

Здравейте, искам да попитам понеже съм приета на 2ро класиране в ФНПП с специалност Физическо възпитание и спорт, ако отида да подам молба да участвам в 3то класиране и ме приемат в по-горна специалност губя ли мястото от 2ро класиране или мога да си избера, в кое да се запиша?!
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”