Аа, това и аз го имам. Моето петънце е на/в дясното око.Sols написа:
Tва е мойто очо. Бенката се вижда долу в ляво.
Много си го харесвам.
Модератор: Плазмодий
Аа, това и аз го имам. Моето петънце е на/в дясното око.Sols написа:
Tва е мойто очо. Бенката се вижда долу в ляво.
Ами аз всъщност й викам Трол от няколко години насам...Просто в лигавостта на поста ми се наложи да го ползвам. Ние с нея си викаме по много начини,но тъй като тя ми викаше Мишка много време,а после и Моникси (Моника се казвам Хоргинално) вече всичко е позволеноFloWersOfEviL написа:Е, лол! И аз съм близка с майка си, но самата мисъл да я нарека "маминка" ме кара да си извъртя клепачите навън :/
Ами,всъщност не,видях едно адски сладко детенце в парка и го помолих да ме погледне за да го щракна. Много хубаво момченце на 5-6 годинки с адски черна коса и много сини очи...Просто нямаше как да не го снимам. И докато да го фотографирам една баба долетя отнякъде и почна да крещи по мене що го снимам сякаш давам вид на 50 годишен педофил-психопат...FloWersOfEviL написа:Що, да не си заснела мафиотска престрелка?
А,така..Евала!sunny.v.b написа:Абсолютно същото!! Никога не съм я лъгала, винага всичко съм й казвала и за първи път срещам същото мнение
Ти пък си и ти...Аз на мойта как ли не й викам де,ма по именно ми е странно. Даже Гад ми идва по-отвътре да й кажа,отколкото Валя...Но имам един приятел,който вика на своята по име,никога не съм го разбиралаcalifornia написа:Ууууууууууу, ужас някакъв...Аз към моята се обръщам по именно:D:D:D
В редки случаи, когато ми трябват пари е ''мамо''.
глуууууууууууууупости..FloWersOfEviL написа:От това ми идва да си извъртя И ноктите навън