Имайте предвид, че местата за плуване, тенис, фитнес и катерене свършват бързо. Така че, надали ще останат места след онлайн записването.SevenDayS написа:А може ли да се запишеш не онлайн ?
Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Спорт
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Доколкото знам, спортът в ЮФ е задължителен през време на цялото следване. Но най-добре е в отдел студенти на факултета да изясните този въпрос.mitkooo написа:За Международни отношения спортът задължителен ли е?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
СПОРТЕН ЛАГЕР НА МОРЕ за студентите от Софийския университет.
И тази година лагерът ще се проведе във Ваканционно селище Лозенец от 04 до 14 септември 2012 г.
По време на лагера се провежда международният студентски плажен волейболен турнир - 5-9 септември 2012 г.
В програмата тази година ще се популяризира спортът плажен тенис.
След няколко дневна подготовка ще се проведе първият студентски турнир по плажен тенис, на който всеки един от вас може да вземе участие, както и награди.
И още ... турнири по баскетбол, плажен волейбол и футбол, тенис, крос, плуване, сърф и др., и ... много забавления.
Записване в Департамента по спорт от 20 до 28 август.
Нощувка и храна за десет дни - 265 лв.
И тази година лагерът ще се проведе във Ваканционно селище Лозенец от 04 до 14 септември 2012 г.
По време на лагера се провежда международният студентски плажен волейболен турнир - 5-9 септември 2012 г.
В програмата тази година ще се популяризира спортът плажен тенис.
След няколко дневна подготовка ще се проведе първият студентски турнир по плажен тенис, на който всеки един от вас може да вземе участие, както и награди.
И още ... турнири по баскетбол, плажен волейбол и футбол, тенис, крос, плуване, сърф и др., и ... много забавления.
Записване в Департамента по спорт от 20 до 28 август.
Нощувка и храна за десет дни - 265 лв.
А за Информационни системи задължителен ли е спорта ?
- Simpatico_
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
А защо за едни специалности спортът е задължителен,а за други - не е?

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Simpatico_
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Благодаря за изчерпателния отговор. Странно как не се сетих сам! (:
Какво значение има дали е задължителен или не, след като и да не е задължителен и искате да отидете да се запишете за някой няма да ви върнат както стана ясно.
Някой може ли даде малко повече инфо за баскетбола (изисквания,критерии,ниво)...
Аз по принцип играя почти всеки ден в аматьорска баскетболна лига на квартала , но повече е за шоу и забавление .
Аз по принцип играя почти всеки ден в аматьорска баскетболна лига на квартала , но повече е за шоу и забавление .
-
alminatora
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
може ли някой да даде повече инфо за фехтовката? тъй като не знам какво точно да попитам ще се радвам на всякакъв солиден отговор 
Lazares , какво да ти кажа моето момче- баскетболът в СУ , ако очакваш да е на високо ниво ,сериозно се лъжеш . Атлети няма , има баскетболен отбор ( с малки изключения ) не е много по-добър от един гимназиален :Д Иначе групите по баскетбол идеята им е да те разтоварват , да се срещаш с нови хора и помеждудругото може и да има един , двама които са донякъде на ниво 'квартални ' играчи
Поне игрището е хубаво и специално на мен ми припомня годините, в които съм забивал :Д Иска ми се да се съберем стабилна група , да си поиграем 1,2 часа седмично , но ... за сметка на това всички са разбрани и рядко избухват конфликти 
@suselv Мерси за отговора и моята представа беше в общи линии подобна .
- velichkov
- В началото бе словото
Искам да се запиша за два спорта - джудо и плуване. Това мога ли да го направя с онлайн записването или чрез него имаш право да запишеш само 1 спорт ? 
A man's dreams are an index to his greatness !
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
- velichkov
- В началото бе словото
Благодаря за отговора и все пак как бих могъл да тренирам 2 спорта ? Трябва ли да не е запълнена бройката, например на джудото, че да мога да се запиша и на него, след като е приключило интернет записването?
A man's dreams are an index to his greatness !