Лелеее,1 човек сме!На дясното око ми е на менAngel_N написа:Ер Малка написа:Сигурно има предвид нещо ей такова:
Ама то не е рядко, никак даже
Брей, тва е по-впечатляващо от моетоМоята бенка е в левия ъгъл при триъгълното към носа.
6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- kissoff
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Re: 6 неща, които не знаеш за мен :)
I have gone to find myself,if I get back before I return ,keep me here.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
То това е лявотоkissoff написа:Лелеее,1 човек сме!На дясното око ми е на менAngel_N написа:Ер Малка написа:Сигурно има предвид нещо ей такова:
Ама то не е рядко, никак даже
Брей, тва е по-впечатляващо от моетоМоята бенка е в левия ъгъл при триъгълното към носа.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Jarrita
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология
Черното петънце до зеницата ли имате предвид?
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Albert Einstein
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:

Tва е мойто очо. Бенката се вижда долу в ляво.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
fak написа:benkite не са ли кожни образувания..?
- Sols
- Обратна връзка:
Eй,биолозите да се изкажат,не съм сиг,че е бенка,просто видях,че той беше писал,че има и тъй като нямам по-добро име се обадих и аз. Може да не е,някакво петънце е..FloWersOfEviL написа:fak написа:benkite не са ли кожни образувания..?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
1. Много обичам бебета. Ако видя 1 бебе на улицата, винаги се оглеждам за още бебета и винаги се оказва, че има поне още 2 
2. Много обичам и сватби, мечтая да си отворя сватбена агенция, за да ходя на много сватби, нищо, че само ще следя дали всичко минава по план
3. Любимото ми животно е коте, но целия си съзнателен живот съм гледала куче (което обичах повече от всяко коте на света, разбира се)
4. От първи клас съм с диагноза астигматизъм, но очилата ги носих само една година и от тогава твърдо отказвам да сложа.
5. Въпреки това съм доста точен стрелец и обожавам да стрелям, за съжаление обаче рядко ми се отдава възможност.
6. Не обичам зеленчуци. Ям само домати и краставици и то само когато са без сол, оцет, олио или там каквото се слага в салатата, трябва да са просто нарязани в отделна чиния => не ям никаква салата, махам зеленчуците от всички ястия, дори пица.
2. Много обичам и сватби, мечтая да си отворя сватбена агенция, за да ходя на много сватби, нищо, че само ще следя дали всичко минава по план
3. Любимото ми животно е коте, но целия си съзнателен живот съм гледала куче (което обичах повече от всяко коте на света, разбира се)
4. От първи клас съм с диагноза астигматизъм, но очилата ги носих само една година и от тогава твърдо отказвам да сложа.
5. Въпреки това съм доста точен стрелец и обожавам да стрелям, за съжаление обаче рядко ми се отдава възможност.
6. Не обичам зеленчуци. Ям само домати и краставици и то само когато са без сол, оцет, олио или там каквото се слага в салатата, трябва да са просто нарязани в отделна чиния => не ям никаква салата, махам зеленчуците от всички ястия, дори пица.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
1 ) Не мога да живея без кафе.
2 ) Имам алергия от пчели и оси.
3 ) Обичам люти чушки с много чесън и магданоз.
4 ) Чел съм''Пипи ....'' около 6 пъти.
5 ) Не харесвам мъжки сандали.
6 ) Свободата е най-търсеното щастие - в това вярвам
2 ) Имам алергия от пчели и оси.
3 ) Обичам люти чушки с много чесън и магданоз.
4 ) Чел съм''Пипи ....'' около 6 пъти.
5 ) Не харесвам мъжки сандали.
6 ) Свободата е най-търсеното щастие - в това вярвам
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- Sols
- Обратна връзка:
1. Обичам мноого да си фантазирам и често се вкарвам сама в някви филми,което май е първа стъпка към шизофренията,ддз
2. Пея..постоянно...на ум,на глас,в банята,в мойта стая,по улиците (хората ме гледат шантаво)...
3. Мразя жеги,лято,слънце като цяло...Зимно чадо съм си и обичАМ да ми е снежно и валящо и студено,че да мога да се гушкам и да се завивам и куп подобни лиготии
4. Обичам мноого да снимам и абсолютно винаги имам фотоапарат в чантата си,че като видя нещо хубаво да си го щракна...Няколко пъти яко загазих заради тия ми навици..
5. Не обичам зодии,защото моята е много невярнна..Аз съм разпиляна,творчески настроена,луда,весела,говоря високо и се смея силно,а козирозите навсякъде са описани като консервативни,затворени,бизнес настроени...Ми..НЕ!
6. Обичам маминка адски много,мнооого сме близки,тя ми е най-добрата приятелка,за всичко си говорим и хората,които крият от майките си или тези,които хич не са близки с тях хич не ги разбирам...
2. Пея..постоянно...на ум,на глас,в банята,в мойта стая,по улиците (хората ме гледат шантаво)...
3. Мразя жеги,лято,слънце като цяло...Зимно чадо съм си и обичАМ да ми е снежно и валящо и студено,че да мога да се гушкам и да се завивам и куп подобни лиготии
4. Обичам мноого да снимам и абсолютно винаги имам фотоапарат в чантата си,че като видя нещо хубаво да си го щракна...Няколко пъти яко загазих заради тия ми навици..
5. Не обичам зодии,защото моята е много невярнна..Аз съм разпиляна,творчески настроена,луда,весела,говоря високо и се смея силно,а козирозите навсякъде са описани като консервативни,затворени,бизнес настроени...Ми..НЕ!
6. Обичам маминка адски много,мнооого сме близки,тя ми е най-добрата приятелка,за всичко си говорим и хората,които крият от майките си или тези,които хич не са близки с тях хич не ги разбирам...
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Абсолютно същото!! Никога не съм я лъгала, винага всичко съм й казвала и за първи път срещам същото мнениеSols написа:6. Обичам маминка адски много,мнооого сме близки,тя ми е най-добрата приятелка,за всичко си говорим и хората,които крият от майките си или тези,които хич не са близки с тях хич не ги разбирам...
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, лол! И аз съм близка с майка си, но самата мисъл да я нарека "маминка" ме кара да си извъртя клепачите навън :/

Що, да не си заснела мафиотска престрелка?Sols написа:4. Обичам мноого да снимам и абсолютно винаги имам фотоапарат в чантата си,че като видя нещо хубаво да си го щракна...Няколко пъти яко загазих заради тия ми навици..
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Споко, чувството е взаимноSols написа:хората,които крият от майките си или тези,които хич не са близки с тях хич не ги разбирам...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations