Второ и трето класиране

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Re: Второ класиране

Мнение от suzi_q »

Благодаря много за бързият отговор :compress:
Ondine
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ondine »

Изображение
Аватар
qnsy
В началото бе словото

Мнение от qnsy »

silverdream написа:Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касирането :D Eдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
Ами... трето класиране - чакам те :D
Ето затова казвам, че вече ми писва.. Сутринта в една друга тема ми казаха, че на тях са им отговорили, че дори и да не мръднем нагоре, пак трябва да потвърдим за участие в 3-то класиране. Имам 8 часа път до София и обратно и не смятам да ходя пак само за едно потвърждение.. Вече не знам какво да правя!
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

qnsy написа:
silverdream написа:Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касирането :D Eдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
Ето затова казвам, че вече ми писва.. Сутринта в една друга тема ми казаха, че на тях са им отговорили, че дори и да не мръднем нагоре, пак трябва да потвърдим за участие в 3-то класиране. Имам 8 часа път до София и обратно и не смятам да ходя пак само за едно потвърждение.. Вече не знам какво да правя!
ето прочети това http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 012_godina
Изображение
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от SevenDayS »

Очевидно няма да се учи ВО, а ще остана с Българска филология... Балът за връзките е паднал само с 0.2 и ще цитирам един по-горен пост: "Шок и ужас" .. И такам.. официално приет Българска филология
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
blayte
В началото бе словото

Мнение от blayte »

Добре де аз като отидох да си запазя мястото за Английска филология нали депозирах дипломата си и ми дадоха молба, която да и на едното поле пишеше "Желая да участвам в следващите класирания" а в другото беше "Желая да участвам в следващото класиране" разбирасе дадох на първото което е за следващите. Въпроса ми е утре пак ли ще трябва да ходя до ректората след като не съм мръднал в класирането за да подам отново някаква молба от този сорт или просто автоматично ще продължа в трето. Напълно се обърках вече.
Аватар
Tunski
В началото бе словото

Мнение от Tunski »

Приет от второ класиране Биология и английски! 8) Трябваха ми само 60 стотни, а бала е паднал с над 2 единици... :lol: Честито на всички влезли от това класиране, а на останалите - успех на трето!
Look at that, Mrs. Hudson. Quiet. Calm. Peaceful. Isn't it hateful?
vilyo
В началото бе словото

Мнение от vilyo »

ако заявя участие за 3-то класиране,мястото от 2-рото губя ли го ?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

blayte написа:Добре де аз като отидох да си запазя мястото за Английска филология нали депозирах дипломата си и ми дадоха молба, която да и на едното поле пишеше "Желая да участвам в следващите класирания" а в другото беше "Желая да участвам в следващото класиране" разбирасе дадох на първото което е за следващите. Въпроса ми е утре пак ли ще трябва да ходя до ректората след като не съм мръднал в класирането за да подам отново някаква молба от този сорт или просто автоматично ще продължа в трето. Напълно се обърках вече.
Обади се и питай (930 85 25), защото в повечето факултети това не е нужно, но не съм съвсем сигурен дали и във ФКНФ е подобно положението...
vilyo написа:ако заявя участие за 3-то класиране,мястото от 2-рото губя ли го ?
Не, разбира се! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
miravasileva
В началото бе словото
Специалност: медицинска сестра

Мнение от miravasileva »

нали не трябва да платя като потвърдя за дадена специалност и заявя участие в трето класиране ?
Аватар
shlqpchy
В началото бе словото

Мнение от shlqpchy »

Приета Тюркология :cheers: :cheers: Мечтите наистина се сбъдват,стига да вярваш в тях!Честито и на другите влезли в това,което са искали! :P
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

miravasileva написа:нали не трябва да платя като потвърдя за дадена специалност и заявя участие в трето класиране ?
не,не трябва.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
silverdream
От дъжд на вятър

Мнение от silverdream »

Ondine написа:
qnsy написа:
ето прочети това http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... 012_godina
Е да ама ти на личната страница с резултатите (поне на моята) пише "потвърдил" :scratch:
Българска филология I курс
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

ами ти нали си потвърдил/а да участваш във второ ?! затова пише "потвърдил" и ако отидеш да потвирдиш за трето отново ще пише "потвърдил"
Изображение
silverdream
От дъжд на вятър

Мнение от silverdream »

Току що звъннах отново (ей ама голям нахалитет съм :D ) и ми обясниха, че се потвърждава САМО ако има промяна след класирането. Например на първо класиране съм приета по 3 желание, след второ класиране - на 2 желание, а искам да ида на трето класиране за пирвожелание. Иначе си преминавам автомачтично.
Българска филология I курс
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”