Второ и трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Godot
- В началото бе словото
Re: Второ класиране
Нали и тук важи това, че ако съм приет на второ класиране и си депозирам дипломата, мястото ми се запазва и при третото класиране ?
The only time a lawyer can cry is when it's all over
- qnsy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
За мен няма психология.. Май няма смисъл да чакам 3-то класиране, бала е паднал само с 18 стотни, а на мен ми трябват още 49. Е ще се учи Славянска филология.
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
-
miravasileva
- В началото бе словото
- Специалност: медицинска сестра
- Курс: първи
приета биология , 38 стотни ме делят от желаната специалност. чакаме трето
-
miravasileva
- В началото бе словото
- Специалност: медицинска сестра
Ondine възможно е да няма места за по предните ти желания .. не знам
- dentelle
- В началото бе словото
- Специалност: библиотечно-информационни науки
Може би трето класиране е само за неприетите.Ondine написа:защо пише само ЗАПИСВАНЕ от 8 до 10 , а не пише и ПОТВЪРЖДАВАНЕ ?!
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касирането
Eдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
Ами... трето класиране - чакам те
Българска филология I курс
Това може ли някой да го потвърди за ФМИ, защото съм в същата ситуация и не знам дали мога да участвам на трето. Мислех, че не мога...silverdream написа:Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касиранетоEдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
- suzi_q
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: втори
Хайде някой,който се е записал вече да ми каже къде се намира паричния отдел. Pls????
Плс някой да ми уточни това моля ви....cyclone написа:НЕ мога да разбера, ако искам да чакам трето класиране (и съм си в някоя специалност сега след 2) КЪДЕ отивам да подам молба..... в Ректората или във факултета където е специалността? И мястото си ми остава? Тоест на 3 ако мръдна нагоре влизам там, ако не мръдна оставам в това което е след 2 ...? Знам, че питат всички този въпрос, но до последно не мога да си обясня...sorry
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Отиваш в този факултет, в който си приет на второ класиране.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
lnoveva
- В началото бе словото
- Специалност: неформално образование
Някъде на четвъртия етаж е в северното крило.../паричния салон/
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Влизаш в Ректората откъм входа, който се намира на ул. Шипка (виж на някоя карта) и се качваш (по стълбите, които се падат веднага вдясно, струва ми се - ама ще ги видиш, де) на последния етаж. Цеееелият е зает от Паричен салон, не може да се объркаш. А и по пътя има табели.suzi_q написа:Хайде някой,който се е записал вече да ми каже къде се намира паричния отдел. Pls????
Ако не можеш да се оправиш, питаш който и да е в сградата на Ректората. Ще те упътят.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
на декларацията, която попълних имаше 2 квадратчета едното беше за потвърждаване за участие във 2-ро класиране, а другото беше за 3-то ... не знам ...silverdream написа:Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касиранетоEдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.

-
Ondine
- От дъжд на вятър
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 8 до 10 август включително. Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.