Второ и трето класиране

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Godot
В началото бе словото

Re: Второ класиране

Мнение от Godot »

Нали и тук важи това, че ако съм приет на второ класиране и си депозирам дипломата, мястото ми се запазва и при третото класиране ?
The only time a lawyer can cry is when it's all over
Аватар
qnsy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от qnsy »

За мен няма психология.. Май няма смисъл да чакам 3-то класиране, бала е паднал само с 18 стотни, а на мен ми трябват още 49. Е ще се учи Славянска филология.
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

защо пише само ЗАПИСВАНЕ от 8 до 10 , а не пише и ПОТВЪРЖДАВАНЕ ?!
Изображение
miravasileva
В началото бе словото
Специалност: медицинска сестра
Курс: първи

Мнение от miravasileva »

приета биология , 38 стотни ме делят от желаната специалност. чакаме трето
miravasileva
В началото бе словото
Специалност: медицинска сестра

Мнение от miravasileva »

Ondine възможно е да няма места за по предните ти желания .. не знам
Аватар
dentelle
В началото бе словото
Специалност: библиотечно-информационни науки

Мнение от dentelle »

Ondine написа:защо пише само ЗАПИСВАНЕ от 8 до 10 , а не пише и ПОТВЪРЖДАВАНЕ ?!
Може би трето класиране е само за неприетите.
silverdream
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от silverdream »

Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касирането :D Eдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
Ами... трето класиране - чакам те :D
Българска филология I курс
crycom
В началото бе словото

Мнение от crycom »

silverdream написа:Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касирането :D Eдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
Това може ли някой да го потвърди за ФМИ, защото съм в същата ситуация и не знам дали мога да участвам на трето. Мислех, че не мога...
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Мнение от suzi_q »

Хайде някой,който се е записал вече да ми каже къде се намира паричния отдел. Pls????
cyclone
В началото бе словото

Мнение от cyclone »

cyclone написа:НЕ мога да разбера, ако искам да чакам трето класиране (и съм си в някоя специалност сега след 2) КЪДЕ отивам да подам молба..... в Ректората или във факултета където е специалността? И мястото си ми остава? Тоест на 3 ако мръдна нагоре влизам там, ако не мръдна оставам в това което е след 2 ...? Знам, че питат всички този въпрос, но до последно не мога да си обясня...sorry
Плс някой да ми уточни това моля ви....
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Отиваш в този факултет, в който си приет на второ класиране.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
lnoveva
В началото бе словото
Специалност: неформално образование

Мнение от lnoveva »

Някъде на четвъртия етаж е в северното крило.../паричния салон/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

suzi_q написа:Хайде някой,който се е записал вече да ми каже къде се намира паричния отдел. Pls????
Влизаш в Ректората откъм входа, който се намира на ул. Шипка (виж на някоя карта) и се качваш (по стълбите, които се падат веднага вдясно, струва ми се - ама ще ги видиш, де) на последния етаж. Цеееелият е зает от Паричен салон, не може да се объркаш. А и по пътя има табели.
Ако не можеш да се оправиш, питаш който и да е в сградата на Ректората. Ще те упътят.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

silverdream написа:Значи звънях първо до ФСФ - от там не знаеха, че е излязли касирането :D Eдна много любезна дама ми каза да звънна на 9308520 за по-сигурна информация. От там ми казаха, че ако при първо класиране съм подала декларация и на второ не съм мръднала, те автоматично ще ме включат в трето и няма да трябва да ходя до СУ. На мен също ми пише само "записване". Просто логическо обяснение - подала съм декларация при първо класиране за по-горна специалност, но след второ класиране не ме приемат по-горна, затова ако не се запиша и не си изтегля дипломата излиза, че аз все пак искам да опитам пак т.е. да чакам трето класиране. И тъй като документите са ми там те решават да не ме разкарват пак.
на декларацията, която попълних имаше 2 квадратчета едното беше за потвърждаване за участие във 2-ро класиране, а другото беше за 3-то ... не знам ...
Изображение
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 8 до 10 август включително. Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”