Второ и трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Второ класиране
В ФМИ са паднали с около 90 стотни - компютърни специалности , и са по-високи от миналата година на второ.
Ааааааййй! 57 стотни ми трябват за Информатика. Явно на трето класиране ще го бъде. Вие какво мислите по въпроса, че аз тук малко се отчайвам да не ми излезе годината свободна?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Приет съм ПА : ) !
Балът за Право (задочно) с 3,5 единици надолу - шок и ужас, но честито на всички спечелили...
Балът за Право (задочно) с 3,5 единици надолу - шок и ужас, но честито на всички спечелили...
-
lnoveva
- В началото бе словото
- Специалност: неформално образование
приета неформално задочнооооо
-
NEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз май нямам никакъв шанс за ФМИ, бала ми е нисък там защото матурата е с коеф.2 ! 16.23 бал събирам, жалко !!! 
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Той не беше ли 21 и нещо. И още три единици.Nemalp написа:Приет съм ПА : ) !
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Шокиращото е, че ако двойката беше балообразуваща оценка щеше да съм влязъл xD ! Не знам, да ме яд ли, да се радвам ли ? И пак щеше да съм над минималния бал с две единици ^^ !
- lusiborisova
- В началото бе словото
Начална училищна педагогика и чужд език
.
- dentelle
- В началото бе словото
- Специалност: библиотечно-информационни науки
Не се отчайвай. Стискам ти палци !Dobi написа:Ааааааййй! 57 стотни ми трябват за Информатика. Явно на трето класиране ще го бъде. Вие какво мислите по въпроса, че аз тук малко се отчайвам да не ми излезе годината свободна?
Момчета мисля , че тази година в ФМИ няма да влезете Информатика . Шанса беше на второ класирането ,където е масовото отказване ...
НЕ мога да разбера, ако искам да чакам трето класиране (и съм си в някоя специалност сега след 2) КЪДЕ отивам да подам молба..... в Ректората или във факултета където е специалността? И мястото си ми остава? Тоест на 3 ако мръдна нагоре влизам там, ако не мръдна оставам в това което е след 2 ...? Знам, че питат всички този въпрос, но до последно не мога да си обясня...sorry
- Bachvarov
- В началото бе словото
- Специалност: Още никаква
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
ЗА 5 СТОТНИ! ;( Може ли някой да ми обясни как стоят нещата с 3то класиране.
Не е приет при втори етап на класиране !
при това полужение участвам в него без да се записвам нали? И то само за незаетите места ли е? или пак си пада бала? И според вас имам ли шансове?
Мерси предварително!
Поздравления на всички,които са приети в желаната специалност !
Наистина наплива е много голям за СУ
Аз съм писал специалности,за които няма много кандидати и не ми достигат от 0.20 до 0.80.Дано да падне на трето класиране,че на 2ро изобщо не мръдна....
Наистина наплива е много голям за СУ
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
И за мен няма ВО, нооо Славянскааа идвааам!kittyondrugz написа:Няма ВО за мене..Здравей логопедия и за мен!
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
-
Kaloyan_king
- В началото бе словото
- Специалност: Фотоника и лазерна техника
- Курс: втори
Във фотониката минималният бал за момци се е качил от 15,23 до 26,37! Тоест момчето с 15,23 не се е записал!? Излиза че на 2-ро класиране балът освен да пада, може и да се покачва! Мен ме приеха още на 1-ро класиране с бал 29,75. Честито на всички приети!
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>