Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Jarrita
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология
- Курс: първи
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Е, две седмици не е много, в "Гео Милев" и "Полигона" ще ги псуват цели два месеца. Съвсем сме си добре 
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Albert Einstein
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Според това, което четох до сега, вярно ли е, че най-мизерните блокове на СУ са 41 и 42 ? Има ли по-мизерни от тях? И има ли шанс да настанят първокурсник в Семейно общежитие?
Кои блокове са най-хубави? Гледах класацията от мин. година и тези с най-висок бал влизат в 41 о.О А сега някой казва че били мизерни
За 51 съм чувал хубави неща...
За 51 съм чувал хубави неща...
-
johniebg
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ъаъа
Четейки наредбата за "Наеми" от поделение "СОЦИАЛНО-БИТОВО ОБСЛУЖВАНЕ", възниква един въпрос, който искам да ви задам. Когато попълвам електронното заявление - декларация през септември, мога ли да посоча в нея каква стая искам - маломерна стая с бокс, маломерна без бокс, стая с тераса, стая без тераса и т.н.? И доколко могат да ми уважат избора ако имам право на такъв? Благодаря! 
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
@vaskooo - някъде из форума четох, че условията в 52а, 52б, и 8 блок са най-добри (досега не съм бил в нито едно общежитие и не мога да гарантирам верността на написаното!)
@johniebg - Нека и някой друг да потвърди,но чак такива "екстри" не мисля,че имаш право да избираш. До колкото знам може да се избира само блок и съквартирант, като за първото е малко вероятно да изпълнят желанията на всички
@johniebg - Нека и някой друг да потвърди,но чак такива "екстри" не мисля,че имаш право да избираш. До колкото знам може да се избира само блок и съквартирант, като за първото е малко вероятно да изпълнят желанията на всички
ДС - 
52 не е ли семеен? А по темата 8 и 18 са ремонтирани (поне така четох из статии в интернет) ама на 8ми нещо му паднала мазилката по време на буряdriplio написа:@vaskooo - някъде из форума четох, че условията в 52а, 52б, и 8 блок са най-добри (досега не съм бил в нито едно общежитие и не мога да гарантирам верността на написаното!)
-
shokoladeno meche
- В началото бе словото
- Специалност: компютърни науки
- Адрес в галерията на СУ: не разбирам
Здравейте! За мен не е съвсем ясно как се подават документите за общежитие. Само онлайн ли или трябва да се отиде и на место след 1 септември?
- driplio
Да, кандидатстването става онлайн. След първи се попълва само електронният формуляр(ЦЪК), като данните за СУСИ ще си ги получиш от ТУК (пак след 1-ви
)...
ДС - 
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
извинявай много, ама кво значи мизерни'??Всичко е до човек- както си го направиш- стаите са еднотипни, тази година дори подмениха най-окаяните балатуми, баните в 42 поне (защото там живея и смея да говоря), че повече са в приличен вид- какво значи мизерно?Както си го направиш- ако си поддържаш чисто- ще ти чисто, ако обичаш да си мърляв- ще си живееш с Пешовците (хлебарчоците).. така де.. може с минимални усилия да се направи приветливо и чисто и спретнато с общи усилия на съквартирантите ако щеш дори..Да, семейните са по-добре, но не може да кажеш "егати мизерията в 41 и 42"...Да.. влизала съм и в покъртителни стаи и пак ти казвам- до човек е....CrystalsnowflakE написа:Според това, което четох до сега, вярно ли е, че най-мизерните блокове на СУ са 41 и 42 ? Има ли по-мизерни от тях? И има ли шанс да настанят първокурсник в Семейно общежитие?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
shokoladeno meche
- В началото бе словото
Как точно се подават тези документи за общежитие - по елекронен път или трябва да се отиде и на место в Студентски град, еди - кой си блок след 1 септември? В канцеларията нищо не ти обяснават.
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Благодаря за отговора и се извинявам, ако съм те обидила с нещо, нямах това предвид.The_iMMortal_f написа:извинявай много, ама кво значи мизерни'??Всичко е до човек- както си го направиш- стаите са еднотипни, тази година дори подмениха най-окаяните балатуми, баните в 42 поне (защото там живея и смея да говоря), че повече са в приличен вид- какво значи мизерно?Както си го направиш- ако си поддържаш чисто- ще ти чисто, ако обичаш да си мърляв- ще си живееш с Пешовците (хлебарчоците).. така де.. може с минимални усилия да се направи приветливо и чисто и спретнато с общи усилия на съквартирантите ако щеш дори..Да, семейните са по-добре, но не може да кажеш "егати мизерията в 41 и 42"...Да.. влизала съм и в покъртителни стаи и пак ти казвам- до човек е....CrystalsnowflakE написа:Според това, което четох до сега, вярно ли е, че най-мизерните блокове на СУ са 41 и 42 ? Има ли по-мизерни от тях? И има ли шанс да настанят първокурсник в Семейно общежитие?
-
shokoladeno meche
- В началото бе словото
Как точно се подават тези документи за общежитие - по елекронен път или трябва да се отиде и на место в Студентски град, еди - кой си блок след 1 септември? В канцеларията нищо не ти обяснават.
- driplio
За 8 блок може да се каже горе- долу ,че не са много българите. Не е лош ,но е на такова 'хубаво' място ,че си отдалечен от всичко човешко
52 е най- добре като бариянт - с тераса и имаш един съквартирант,което в доста случаи има предимство
51 е реновиран ,но там отношението на домакинката е прекрасно в стил Бухенвалд или Аусшвиц
- driplio
off-topic - Е...стига де...тамън си бях наумил да се набутам в 51, а ти ми го сравняваш с някакви концлагери 
on-topic - А първокурсници имат ли право да бъдат настанявани в семейни блокове
?
on-topic - А първокурсници имат ли право да бъдат настанявани в семейни блокове
ДС -