Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
launcher
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
То не е ли всичко на случаен принцип, без значение от бала ?
- iolinka
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: първи
За да попълня тази електронна бланка за общежитие аз ли трябва да се регистрирам някъде, или от СУ ще ми пратят потребителско име е парола?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
някъде след 1 влизаш тук - https://cas.uni-sofia.bg/index.php, пишеш си егн-то и фак.номер(има го на личната карта) и би трябвало да ти се покажат данните за вход в СУСИ 
ДС - 
Бала се гледа. Разбрах, че ако си от София и си кандидатствал за общежитие, ако останат бройки ще ти дадат. Дали е така?
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
а някой може ли да ми каже имам ли някаква възможност да живея заедно със сестра ми при положение , че тя сега ще бъде 2ри курс в друго ВУ и си има общежитие?
- smile_giirl
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско Управление с Английски език
- Адрес в галерията на СУ: smile.giirl
А аз искам да попитам- в блоковете как са стаите - повече 2ки или повече 3ки са. И колко от тях са със собствена баня и тоалетна и колко от тях с обща?
Just smile back ! =)
- driplio
@snow_w - по правилник ако ти или родителите ти имате жилище в София, нямаш право на общежитие, но имам познат, на който родителите му имат апартамент в София и въпреки това е в общежитие. Каза ми,че е възможно, но много трудно - трябва да имаш наистина основателни причини, за да уважат желанието ти
.
@firequeen - до колкото знам, за да те настанят в блок на друг ВУЗ трябва да се попълнят "разменни писма"(или нещо подобно), но не съм сигурен дали може да си избираш съквартиранта по този начин. По-добре звънни на КН и питай - + 3592 862 29 16
.
@smile_giirl - от мненията във форума разбрах, че стаите с 3 легла ПРЕОБЛАДАВАТ...единствено в семейните блокове повечето стаи са с по 2 легла. За баните (за пръв път използвам тази дума в мн.ч.
) не знам нищо...
@firequeen - до колкото знам, за да те настанят в блок на друг ВУЗ трябва да се попълнят "разменни писма"(или нещо подобно), но не съм сигурен дали може да си избираш съквартиранта по този начин. По-добре звънни на КН и питай - + 3592 862 29 16
@smile_giirl - от мненията във форума разбрах, че стаите с 3 легла ПРЕОБЛАДАВАТ...единствено в семейните блокове повечето стаи са с по 2 легла. За баните (за пръв път използвам тази дума в мн.ч.
ДС - 
-
bambamm
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
driplio написа:Отиваш и се записваш за специалността, която си приета. При купуването на документи за записване, лелката в книжарницата ще те попита дали ще си на общежитие и ще ти даде още едно листче(декларация или нещо подобно), което като го попълниш го предаваш заедно с другите документи.
След това - чак в началото на септември(от 1 до 10) трябва да попълниш електронното заявление в този сайт- ЦЪК и така...
Последно промяна от bambamm на 27 Авг 2012, 23:30, променено общо 1 път.
- driplio
@мисля, че това с листчетата е само за първокурсници, но за всеки случай можеш да звъннеш на КН - +3592 862 29 16 и да питаш 
ДС - 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Да, приемат ли те теб и ако тя има право на общежитие задължително трябва да ви настанят и двете в общежитие на СУ (по правилник е в общежитието на тази, която е по-нисък курс) и ще трябва да си вземе разменно писмо тогава.firequeen написа:а някой може ли да ми каже имам ли някаква възможност да живея заедно със сестра ми при положение , че тя сега ще бъде 2ри курс в друго ВУ и си има общежитие?
Първо объркал си темата, това е раздела за КСК, т.е. за първи курс. Има си цял раздел за общежитията и квартирите.bambamm написа:........
Искам да попитам аз като не съм сега 1 курс...и досега не съм бил на общежитие, трябва ли да ходя и аз до Отдел студенти за подобно листче или направо от 1 септември онлайн си действам? Мерси.
И както написа и @driplio, попълваш си само електронната форма за кандидатстване.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
marielastanoeva
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://www.facebook.com/mariella.stanoeva
Факултетният номер се дава при записването,нали?
Да. Пишат ти го на личната карта, тази за университета.
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Колеги , да ви питам, четох че някакви безбожни ремонти ще правят от Топлофикация, някой който е от 42 Б ще бъде ли така добър да ми каже, кога ще ни навести тази неприятност или ще ни пропуснат и в момента също така дали има вода и топлоподаване?Защото по график не пише да сме включени , но знае ли човек..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Jarrita
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология
В Студентски град топла вода няма да има от 1 до 15 август - График за планови ремонти през 2012г
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Като е добре да се отбележи, че "плановостта" на ремонта не е причина да не ги псуваме каруцарската тия две седмици.