http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 64&t=17814
Аз реших да направя една и за нашата КСК
Казвайте.
Класирането в НБУ не е излязло все още, но по всяка вероятност съм приета с Психология. Както и да е, освобождавам мястото там за ВО в СУ. =]
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Да, бе. Готините колеги като теб и СУ-то не си ги оставям ^^Sols написа:Първия път като прочетох кво си написала разбрах,че отиваш там и освобождаваш тука място във ВО и тъкмо щях да писна,че не си те давамПосле схванах де
Мисля,че тва за ВУЗ не важи. Имам едни приятели близнаци,които си кандидатстват поотделно,май не може...Nemalp написа:Щеше да е голяма мания, ако можехме да се издърпваме съфорумците. Ето ти едно място АФ, аз ще си взема ВО, на ти Право редовно, аз искам Право задочно и тн![]()
Ей, покрай това кандидатстване ми се искаше да имам една сестра близначка да ме дръпне ...
Важи, важи. Трябва само да са положили успешно (т.е. с минимум Среден 3.00) изпитите за съответната специалност. Поне така знам, де. Познатите ти явно или искат да учат различни неща, или просто кандидатстват и двете, за да имат двойно по-голям шанс. Щото ако кандидатстваш само ти (право, да речем) с идеята да издърпаш сестра си/брат си, има вероятност просто да не изкараш достатъчно висок бал. Но ако и той/тя кандидатства, си удвоявате шанса, защото ако някой от вас изкара достатъчно висок бал, влизате и двамата/двете.Sols написа:Мисля,че тва за ВУЗ не важи. Имам едни приятели близнаци,които си кандидатстват поотделно,май не може...Nemalp написа:Щеше да е голяма мания, ако можехме да се издърпваме съфорумците. Ето ти едно място АФ, аз ще си взема ВО, на ти Право редовно, аз искам Право задочно и тн![]()
Ей, покрай това кандидатстване ми се искаше да имам една сестра близначка да ме дръпне ...