Второ и трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- suzi_q
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: втори
Re: Второ класиране
И отново в листата на чакащите: ( дано поне второ класиране излезе маоко по рано 
Моля ви ,кажете вярно ли е,че трябва да се плаща такса и за второ класиране!
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Не. Попълваш една декларация, която е безплатна, и депозираш диплома. Това е. Не плащаш абсолютно нищо.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Обяснявам какво е положението и това важи само за ЮФ... за другите факултети трябва да се пита отделно. Приемаме, че редовното право ви е първо желание, а задочното - второ. На първо класиране сте приети задочно, но решавате да участвате във второ класиране. Подавате си декларацията за участие във второ класиране и си депозирате дипломата. След това излиза второ класиране и на него не сте мръднали нагоре по желанията си, тоест не сте приети в редовна форма на обучение. Решавате да чакате трето класиране, в такъв случай НЕ е нужно отново да заявявате желанието си за участие в него, това става автоматично... самите жените, които вършат тази работа, ще го направят вместо вас.although написа:Доколкото пък аз знам, може. Все пак утре ще попитам лелките от ЮФ, за да е още по-сигурно и да няма никакви чуденки по този въпрос. : )
Дано да сте ме разбрали! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
anesthesia
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Имаш ЛСqueen.sani написа:Ей, момичетата, които казахте, че чакате второ класиране за право редовно, дайте си ФБ ако искате. : )
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
едва ли важи само за ЮФ понеже аз също ще чакам 2ро класиране и съм от ФКНФ и на мен жената , на която давах документите ми каза , че ако на 2ро не мръдна автоматично чакам 3 и не е нужно да ходя до София пак , което ме навежда на мисълта , че това сигурно важи за всички факултетиalthough написа:Обяснявам какво е положението и това важи само за ЮФ... за другите факултети трябва да се пита отделно. Приемаме, че редовното право ви е първо желание, а задочното - второ. На първо класиране сте приети задочно, но решавате да участвате във второ класиране. Подавате си декларацията за участие във второ класиране и си депозирате дипломата. След това излиза второ класиране и на него не сте мръднали нагоре по желанията си, тоест не сте приети в редовна форма на обучение. Решавате да чакате трето класиране, в такъв случай НЕ е нужно отново да заявявате желанието си за участие в него, това става автоматично... самите жените, които вършат тази работа, ще го направят вместо вас.although написа:Доколкото пък аз знам, може. Все пак утре ще попитам лелките от ЮФ, за да е още по-сигурно и да няма никакви чуденки по този въпрос. : )
Дано да сте ме разбрали! : )
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
когато попълвахте декларацията и отбележихте с "X" , че пазите мястото си от първо класиране и желаете да участвате във второ нали отдолу имаше още едно квадратче където пишеше за потвърждаване от 2ри етап и участие в 3-ти ..... трябва да потвърдите пак ...

-
LewsTherin
- В началото бе словото
Днес в Историческия факултет жената ми каза, че трябва пак да отида до София за да потвърдя ако не мръдна на 2-ро класиране и искам да участвам в 3-то.
Георги и Радостина ^^
- suzi_q
- От дъжд на вятър
И в кой факултет ти каза да ходиш да потвърдиш евентуално за 3-то?там където си си депозирал дипломата или в ректората?LewsTherin написа:Днес в Историческия факултет жената ми каза, че трябва пак да отида до София за да потвърдя ако не мръдна на 2-ро класиране и искам да участвам в 3-то.
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Най-добре ако не ви се ходи до София, обадете се в ректора и там ще ви обеснят подробно, тъй като може да стане някоя грешка и после да обвинявате другите.
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Те пък щото много обясняват. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
LewsTherin
- В началото бе словото
Ами ако не мръдна на горе на второ класиране на същото място където съм оставил дипломата... защото ако не мръдна реално погледнато си оставам с История и География и трябва пак в ИФ да потвърдя.suzi_q написа:И в кой факултет ти каза да ходиш да потвърдиш евентуално за 3-то?там където си си депозирал дипломата или в ректората?LewsTherin написа:Днес в Историческия факултет жената ми каза, че трябва пак да отида до София за да потвърдя ако не мръдна на 2-ро класиране и искам да участвам в 3-то.
Георги и Радостина ^^
- suzi_q
- От дъжд на вятър
Благодаря за отговора
-
Yakarova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Искам само да ви попитам, нали ако не си мръднал на второ класиране и тогава решиш да се запишеш в специалността от първото, можеш да го направиш или отиваш автоматично на 3то класиране, защото не си мръднал нагоре в желанията ? 
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Та участвам сега във 2ро класиране,(на 1во съм приета 2ро желание),ако не мръдна нагоре в желанията автоматично ли участвам в 3то или пак трябва да подавам документ,за да не си загубя мястото от 1вото класиране??
Ако не знаете - дайте ми номерче, на което да се обадя,че влизам от телефона си и не ми се рови из сайтовете :/
Ако не знаете - дайте ми номерче, на което да се обадя,че влизам от телефона си и не ми се рови из сайтовете :/
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]