Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
момичето ,което ми каза ,че е било ТВОРЧЕСТВОТО на Вазов е било в стаята, в която са теглили темата ,но хич явно не е чула вярно .. за есето същата тя каза ,че имало във втория вариант Гео Милев
"". За да се види, че във всички пликове няма един и същи въпрос, произволно бяха отворени два и при есетата, в които имаше цитати от Ботев и Далчев"
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
papura написа:Имате ли представа кога ще бъдат проверени писмените ни творби. Трябва да е някъде до 28, но кога точно някой казал ли е?
Надявам се да е до 24ти. Дано някой наистина да пусне някаква информация, че все повече ме тресе
Аз вече се успокоих малко, но просто ми е любопитно как са ме оценили. А пък ми е още по-любопитно да излезе статистиката с 2-ките по проценти
А аз се притеснявам да не съм точно към тези проценти!
И да съм няма да ме е яд много, защото на изпита дадох всичко от себе си, седях до последната минута, а не се предадох още в началото. А що се отнася до оценката - аз писах есе, тъй, че както някои мн мъдро се изказа, оценката ми ще е между 2 и 6
Не е до мъдрост, просто есето е твърде лична форма на изразяване. Все пак, ако личи ясна и будна мисъл, не мисля че някой ще бъде ощетен. Скоро ще разберем. Papura, стискам ти мноооого палци. Never give up, people
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
10-те дни са силно ориентировъчни, но поне досега не са били повече от 14 дни. По силата на правилото всички оценки (или почти всички) трябва да са готови към края на юли. После се започва сагата с класирането. С други думи към 1-2 август всичко ще е ясно. Дай Боже и по-рано....ама аз и друг път така съм си казвала
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Не може да е по-късно от 27, защото на 28 е изпита по журналистика, на който не можеш да се явиш ако нямаш оценка по-висока от 3 ,на изпита по литература
Ама аз за оценките от почти всички изпита говоря, не само за литературата. За нея най-късно 26 ми казаха от инфото на СУ. Дали са си 2 дни аванс
Ми то последният изпит е по журналистика-устен, чиито оценки излизат още същия ден, демек на 4-ти. След това имат 3 дни за класирането и на 7-ми всички, които имат положителна оценка щи знаят каде са приети
Хайде, кой каквото си е намислил - от мен следното благородно пожелание. Но няма нищо по-неприятно от чакането, то изнервя ужасно.
Чакаме си тука кротичко.....