Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- dentelle
- В началото бе словото
- Специалност: библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
за такива ли блокове става въпрос?
http://www.uni-sofia.bg/index.php/novin ... nski_nauki
http://www.uni-sofia.bg/index.php/novin ... nski_nauki
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Всъщност това е сградата на Стопански факултет, но тази на ФФ по нищо не се различава от нея и е нейна съседна. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
При записването във факултета попълних една бланка,която беше за общежитията.Обаче гледам,че има някаква електронна молба-декларация и нещо напълно се обърках...Та,може ли някой да ми обясни какви са стъпките за кандидатстване за общежитие.(може въпросът ми е да не е от най-смислените,но колкото повече чета,толкова повече се обърквам
)
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
От 1ви до 10ти септрември трябва да подадеш и електронна.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
И след това остава само да чакам класирането,нали ?sunny.v.b написа:От 1ви до 10ти септрември трябва да подадеш и електронна.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Даoptimus написа:И след това остава само да чакам класирането,нали ?sunny.v.b написа:От 1ви до 10ти септрември трябва да подадеш и електронна.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
Благодаряsunny.v.b написа:Даoptimus написа:И след това остава само да чакам класирането,нали ?sunny.v.b написа:От 1ви до 10ти септрември трябва да подадеш и електронна.
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Подадох си декларация за второ класиране, но имам няколко въпроса. Ако ме приемат в по-горна специалност трябва ли да си взема дипломата от там, където съм я депозирала и да я оставя в другия факултет? И ако съм приета в по-горна специалност (2 желание), а искам да си подам декларация за 3 класиране трябва ли да си тегля дипломата и да я нося в другия факултет?
Българска филология I курс
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Да.silverdream написа:Подадох си декларация за второ класиране, но имам няколко въпроса. Ако ме приемат в по-горна специалност трябва ли да си взема дипломата от там, където съм я депозирала и да я оставя в другия факултет?
Да.silverdream написа: И ако съм приета в по-горна специалност (2 желание), а искам да си подам декларация за 3 класиране трябва ли да си тегля дипломата и да я нося в другия факултет?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Понеже става малко объркване - искам да попитам за студенти от ЦИЕК задължително ли е да се записва спорт? Извинете за глупавия въпрос, но всеки ми казва нещо различно, а в сайта не мога да го намеря, ако изобщо го има. Благодаря предварително 
-
silverdream
- От дъжд на вятър
Значи за това ми дадоха номерче като ми взеха дипломатаliv написа:Да.silverdream написа:Подадох си декларация за второ класиране, но имам няколко въпроса. Ако ме приемат в по-горна специалност трябва ли да си взема дипломата от там, където съм я депозирала и да я оставя в другия факултет?Да.silverdream написа: И ако съм приета в по-горна специалност (2 желание), а искам да си подам декларация за 3 класиране трябва ли да си тегля дипломата и да я нося в другия факултет?
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
silverdream написа:liv написа:silverdream написа:
Значи за това ми дадоха номерче като ми взеха дипломатаБлагодаря много
хей на мен не са ми дали никакво номерче? твоето за какво е ?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Никакво объркване не може да има по този въпрос. Спортът за целия ФКНФ (без значение дали си ЦИЕК-ска филология или западната такава) е факултатив, демек е с незадължителен статут, ако искаш да ходиш на спорт - записвай се на нещо, но той не е задължителен. : )mickey_m написа:Понеже става малко объркване - искам да попитам за студенти от ЦИЕК задължително ли е да се записва спорт? Извинете за глупавия въпрос, но всеки ми казва нещо различно, а в сайта не мога да го намеря, ако изобщо го има. Благодаря предварително
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Благодаря многоalthough написа:Никакво объркване не може да има по този въпрос. Спортът за целия ФКНФ (без значение дали си ЦИЕК-ска филология или западната такава) е факултатив, демек е с незадължителен статут, ако искаш да ходиш на спорт - записвай се на нещо, но той не е задължителен. : )mickey_m написа:Понеже става малко объркване - искам да попитам за студенти от ЦИЕК задължително ли е да се записва спорт? Извинете за глупавия въпрос, но всеки ми казва нещо различно, а в сайта не мога да го намеря, ако изобщо го има. Благодаря предварително
-
silverdream
- От дъжд на вятър
firequeen написа:silverdream написа:liv написа:silverdream написа:
Значи за това ми дадоха номерче като ми взеха дипломатаБлагодаря много
хей на мен не са ми дали никакво номерче? твоето за какво е ?![]()
![]()
Ами жената ми кажа "Ето ти това номерче, с него ела ако стане нещо да си изтеглиш дипломата." Аз за това се зачудих
П.П. Аз подавах във факултета по славянски филологии, ако това има значение.