Може ли някой да ми обясни какво означава това, че в някои специалности приетите са повече от обявените места, а в други- приетите са толкова, колкото са обявените места за прием. Какво ще означава това за тези, които не са приети на 1во класиране и чакат второ? Незнам дали въпросът е подходящ за тази тема, но ще се радвам ако някой ми отговори, защото не съм единствената, която не го разбира това
[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
megity
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и ВО
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
http://akademika.bg/wp-content/uploads/ ... istika.pdf
Може ли някой да ми обясни какво означава това, че в някои специалности приетите са повече от обявените места, а в други- приетите са толкова, колкото са обявените места за прием. Какво ще означава това за тези, които не са приети на 1во класиране и чакат второ? Незнам дали въпросът е подходящ за тази тема, но ще се радвам ако някой ми отговори, защото не съм единствената, която не го разбира това
Благодаря предварително

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Означава, че за последното място са се борили няколко души с равен бал и са приети всички.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Така като ви чета и оставам с впечатлението, че съм сбъркал, записвайки испански. Може би трябваше да пиша английски или френски, че поне си ги знам..
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
по испански преподава една яка леля, която е живяла в КубаBishop написа:Така като ви чета и оставам с впечатлението, че съм сбъркал, записвайки испански. Може би трябваше да пиша английски или френски, че поне си ги знам..
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз водя сериозни вътрешни конфликти на тема език. Английския знам перфектно,френския го искам и имам само бегла основа...До утре имам време да реша...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Simpatico_
- В началото бе словото
Hola и от мен! Бъдещи колеги ВО,браво на нас! 
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Кой ще чака второ класиране?
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Аз като идиот след като съм учил английски, немски и френски записах италиански. 
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Ох, и аз много искам да уча друг език, ама наистина да го уча. Искам испански, винаги съм искала, ама точно, когато кандидатствах 7 клас и в езиковата махнаха испанската паралелка и се записах в математическата с немски като първи, ама така стана, че почти нищо не знам. И сега твърдо бях решила да пиша испански, ама така като чета, че не се учи се разколебавам.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Краси Динева (по италиански) е готина. Ако ходиш сериозно и види, че ти се занимава, може и да научиш нещо. Просто ние бяхме ужасно несериозни и ентусиазмът стихна след първите 2 седмици, та останаха само двама души. А на мен ми се засичаха часовете с други неща и просто нямаше как (а то и мерак нямах, нещо ми идваше в повече И италианският).
...
С което искам да кажа, че Динева не е лош преподавател - ние бяхме лоши студенти. И въпреки това не ни създаваше ядове, пишеше само 5 и 6.
И още нещо - езикът е по 2 часа седмично. Нали се сещате колко прави това на година? Подсказвам, 60 часа. Толкова имахме ние за по-малко от 10 дни в езиковата, така че не очаквайте чудеса. Да не останете излъгани, де.
...
С което искам да кажа, че Динева не е лош преподавател - ние бяхме лоши студенти. И въпреки това не ни създаваше ядове, пишеше само 5 и 6.
И още нещо - езикът е по 2 часа седмично. Нали се сещате колко прави това на година? Подсказвам, 60 часа. Толкова имахме ние за по-малко от 10 дни в езиковата, така че не очаквайте чудеса. Да не останете излъгани, де.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Испански-5 години в езикова гимназия...Не мога да се напрягам и над нови езици.
Дано да е яката леля от Куба !
Дано да е яката леля от Куба !
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И аз като тебе винаги съм искал да го уча и даже едно лято бях тръгнал на курсове, но есента спрях, защото много го бърках с френския. То всъщност човек, ако се опитва, може и да успее да го научи за тези приблизително 60 часа, както Търговецът каза. : )sunny.v.b написа:Ох, и аз много искам да уча друг език, ама наистина да го уча. Искам испански, винаги съм искала, ама точно, когато кандидатствах 7 клас и в езиковата махнаха испанската паралелка и се записах в математическата с немски като първи, ама така стана, че почти нищо не знам. И сега твърдо бях решила да пиша испански, ама така като чета, че не се учи се разколебавам.
-
Антонияя
- В началото бе словото
А няма ли в началото на годината да избираме езика официално... или пак нещо не съм се сетила, защото аз май забравих да го напиша и нищо не ми казаха...
- Simpatico_
- В началото бе словото
Колеги,само да питам за записване какво трябва да нося - 3 снимки(паспортни нали стават?),диплома и лична карта и бележка,че съм платил семестъра,нали?
-
Антонияя
- В началото бе словото
Да, това е. А за снимките - желателно да са паспортни, защото иначе ще се наложи доста да ги поорежеш. Полетата са с формат 3,5/ 4,5 (или нещо близко до това)...