Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
denislawaa написа:Моля ви, някой да ми обясни процедурата .. Аз като съм приета във Философския факултет направо там ли отивам да се записвам или трябва да отида в ректората?
Тъй като минах през тази мъка днес, ще ти разкажа накратко. Отиваш в Ректората, в книжарницата се продават документи за записване, както и на сергийки около университета навсякъде. Купуваш си бланки, студентска книжка и карта. С попълнена студентска книжка отиваш в паричен салон, плащаш си семестриалната такса, бият ти печат в книжката и с нея и всички останали бумаги се занасяш в южното крило, на втория етаж. Там вече ще ти обяснят всичко, а междрувременно докато чакаш на бруталната опашка за записване и потвърждаване (защото две отделни такива няма), можеш да си попълниш и останалия пейпъруърк. Това е. Ако някой има да допълни нещо...
А колко струваха всички тези документи?
"Всеки живее в отделна действителност." - Шърли Маклейн
Утре изхвърчам до София с реактивното рено да записвам журналистика..
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Делят ме няколко стотни от " География и биология" " Биология-задочно" и " Биология и химия" НО съм приета в Медицински колеж - София за Медицински лаборант, а това ми беше мечта и ще се записвам там!
100% ще ме приемат за някоя специалност от трите в СУ, но няма да се записвам ... така че освобождавам място. Успех на всички !