Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
candle
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Мнение от candle »

snow_w написа:Ако си от София може ли да кандидатстваш за общежитие и какви са таксите?
Не май :P
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

snow_w написа:Ако си от София може ли да кандидатстваш за общежитие и какви са таксите?
По принцип не можеш.
Facebook
Изображение
Жоржиньо
В началото бе словото
Специалност: География

Мнение от Жоржиньо »

А в стаята,може ли да се вкара външен човек.Приятелката ми е от София и затова ме интересува.За посещение просто не за постоянно,ако някой не ме е разбрал :)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

не следеше ли какво се коментираше около трагичните инциденти в Студентски град та задаваш подобни въпроси?
Жоржиньо
В началото бе словото

Мнение от Жоржиньо »

vasko написа:не следеше ли какво се коментираше около трагичните инциденти в Студентски град та задаваш подобни въпроси?
Не четох,да много си остроумен,ако имаш нещо да казваш,казвай или не пиши ;)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Ми vasko каквото имаше да казва, си го каза, така че :mrgreen:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
silverdream
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от silverdream »

Potato написа:Имам въпрос. Има ли някакъв минимален шанс, въпреки категоричната забрана, да може да се отглежда в общежитията дребен домашен любимец?
Преди да тръгнете да ме нападате, искам да кажа, че говоря за най-добрият случай. Нямам намерение да си натрисам животното на непознати хора, които има голям шанс да не обичат и харесват животни, а в най-лошият случай дори да имат алергия. Не съм нито толкова глупава, нито нахална. Но питам понеже възнамеряваме с една приятелка да сме заедно (и съответно тя не би имала нищо против) и ми беше чудно дали е възможно, ако по някаква голяма случайност попаднем на по-толерантна домакинка, да се договори нещо? Има ли такива случаи? Аз съм чувала само за един, в който някой си е отглеждал котка, но не мога да съдя само по това :/ Да знам дали да възлагам големи надежди...
Става дума за дребно куче, (не някакво муле, въпреки че те са ми любимите) вътрешно и външно обезпаразитено, ваксинирано, с изградени хигиенни навици, изключително (чак досадно) любвеобилно и добронамерено както към хора, така и към животни. Не е и шумно и не лае по цели нощи. И наистина искам да направя всичко възможно, за да я задържа, а не като някакво безотговорно копеле да я тръсна на нашите.
Миналата година приятел гледа декоративна малка змия в кутия от сладолед, но я криеше и никой не го е хванал. Но той учи в ТУ. Предполагам, че ако се споразумееш със съквартирантите и те нямат нищо против може да си го вземеш без много шум и при евентуални проверки да го скриеш някъде. Аз съм в същото положение, само че с морско свинче. Винаги има начин :cat:

А кои общежития се водят семейни и кои не? И какво са условията в едните и другите?
Българска филология I курс
Аватар
iolinka
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от iolinka »

Може би въпросът ми ще е тъп, но сега след като вече съм приета какво трябва да направя, за да ме настанят на общежитие? Къде трябва да отида ?
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

Отиваш и се записваш за специалността, която си приета. При купуването на документи за записване, лелката в книжарницата ще те попита дали ще си на общежитие и ще ти даде още едно листче(декларация или нещо подобно), което като го попълниш го предаваш заедно с другите документи.
След това - чак в началото на септември(от 1 до 10) трябва да попълниш електронното заявление в този сайт- ЦЪК и така... :roll:
ДС - :pukeright:
Аватар
Radeon
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от Radeon »

driplio написа:Отиваш и се записваш за специалността, която си приета. При купуването на документи за записване, лелката в книжарницата ще те попита дали ще си на общежитие и ще ти даде още едно листче(декларация или нещо подобно), което като го попълниш го предаваш заедно с другите документи.
След това - чак в началото на септември(от 1 до 10) трябва да попълниш електронното заявление в този сайт- ЦЪК и така... :roll:
хах сега видях че е от 1-ви до10-ти септември
мислех че е за август :D
Аватар
iolinka
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от iolinka »

Благодаря за отговора :)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Жоржиньо написа:
vasko написа:не следеше ли какво се коментираше около трагичните инциденти в Студентски град та задаваш подобни въпроси?
Не четох,да много си остроумен,ако имаш нещо да казваш,казвай или не пиши ;)
Това не е концлагер, където си заточен. Всеки може да те посещава много ясно. Ако беше следил нещата щеше да знаеш, че има книги, където се записва кой влиза и т.н.
Жоржиньо
В началото бе словото

Мнение от Жоржиньо »

Просто днес се регнах във форума,иначе и аз мислех,че е така,но след тея неща напоследък....А условията как са :)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

прочети темата и ще разбереш....вместо теб да не е ходил някой друг да ти изкарва изпитите? наистина те питам.....:)
Аватар
qnsy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от qnsy »

Хм.. за посещения ок, мен ме интересува как стоят нещата с преспиването.. Не съм информирана, но предполагам, че не е разрешено, особено след последните истории?
”От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед.”
...
Усилията винаги си струват,
дори когато раждат нова жажда.
Колхида може би не съществува,
но тихо, да не чуе екипажа.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”