Специалности във Фзф

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
shokoladeno meche
В началото бе словото
Специалност: компютърни науки
Курс: кандидат-студент

Специалности във Фзф

Мнение от shokoladeno meche »

Тъй като от ФзФ не са много активни на техния подфорум искам да помоля и тук който знае да сподели как протича обучението и кои специалности са на - готини / разбирай полезни и/или преспективни/. Въобще каквото можете да ми кажете за факултета - от информация първа ръка до последно чутите слухове.
Предварително благодаря!
Kaloyan_king
В началото бе словото
Специалност: Фотоника и лазерна техника
Курс: втори

Re: Специалности във Фзф

Мнение от Kaloyan_king »

Аз днес се записах в специалност Фотоника и лазерна техника. Избрах я защото съм завършил НПГПТО "М. В. Ломоносов, специалност Оптична техника, и просто фотониката най-се приближава до оптиката. Не мога да ти кажа много за факултета, защото съм нов, но първите ми впечатления съвпадат напълно с това което очаквах. Даже малко ги надхвърлят. Единствено фасадата се нуждае от лек ремонт, иначе интериора е що годе добър и запазен. Надявам се преподавателите да са печени и разбрани. И на мен ще ми е интересно да науча повече за случващото се във факултета.
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Аватар
mazda
От дъжд на вятър
Специалност: Инженерна физика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mazda »

Да искате за знаете всичко, няма как. Обаче ако кажете за нещо конкретно, ще ви кажа ако знам...
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.

Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
shokoladeno meche
В началото бе словото
Специалност: компютърни науки
Курс: кандидат-студент

Мнение от shokoladeno meche »

Благодаря на отзивчивостта на Kaloyan_king. Току - що се запознах по - подробно с учебния план на моята специалност и мисля че всичко ми харесва. С желание се зарисвам във ФзФ факултет, засега очаквам само хубави неща. Успешна учебна година на всички студенти!
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Успешна и на теб ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”