Мими написа:Знаете ли работното време за записването? Подочух, че е от 8 сутринта до 5 следобед, обаче има ли някакви почивки??
Всъщност е от 08:30 до към 17:00, така че - в голяма степен правилно си подочула. Да, имат си обедна почивка, като самите служители преценяват, спрямо наплива на студенти, в колко и кога точно да е... примерно днес отдел "Студенти" на ЮФ почиваха от 12:00 до 12:30, тъй като опашката беше доста голяма.
trmeg написа:Имам въпрос, защото не живея близо до София и ще пътувам утре и всичко трябва да стане в рамките на 1 ден, какво точно трябва да нося при записване за 2-ри етап на класирането? Трябва ли сега да нося семестриалната такса, снимки и такива неща?
Другият ми въпрос е какво е работното време на отдел "Студенти" на ФКНФ? В сайта пише, че приемното време за сряда (когато ще се записвам за 2-ро класиране) е между 14 и 16 часа, но все пак искам да съм информирана дали по време на записванията това е вярно?
За продължаване в следващ етап на класиране не трябва да се плаща семестриална такса, нито да носиш снимки. Единственото, което трябва да направиш, е да отидеш във отдел "Студенти" на ФКНФ (ако си западна филология в Ректората, а ако си приета някаква източна - в ЦИЕК) и там да попълниш едно заявление, което ще ти бъде дадено на място, с което потвърждаваш, че искаш да участваш във второ класиране. Не го гледай това работно време, то е за нормалните учебни дни, сега обстановката е съвсем друга и тези отдели работят на пълен работен ден - от 08:30 до 17:00, като имат, разбира се, и една обедна почивка. : )
Жоржиньо написа:В петък,пак ли ще е целия ден да не е само до обяд записването,защото нямам възможност утре и вдругиден,чак петък

Да, целият ден ще тече записването, няма да е само до обяд, но все пак не го оставяй за последния възможен момент. : )
Umbra написа:семестриалната такса може ли да бъде платена по банков път и вече с фактурата която ми дадат от там да я представя при записването
Да, може да бъде платена по банков път, но след това с вносната бележка отново трябва да минеш през Паричен салон, за да ти бият едни печати и да ти заверят студентската книжка! Като приключиш с тези дейности, отиваш в съответния отдел "Студенти", за да се извърши фактическото ти записване в редиците на СУ! : )