Като гледам с какви балове се вайкат сладурите, че няма да влезнат аз с моя 24,13 къде съм тръгналаlillygeorgieva написа:Е може да те приемат и нещо преди философията, не се отчайвай предварително..още нищо не се знае
[КСК 2012-2013] Философия
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012-2013] Философия
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Да, аз чакам класиране от изпита по философия (24 юни).. И вече нямам сили за нищо..Иначе ти пожелавам успех.
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
Боже, Боже, тези ще ни съсипят ... Аз също ти пожелавам успех!lillygeorgieva написа:Да, аз чакам класиране от изпита по философия (24 юни).. И вече нямам сили за нищо..Иначе ти пожелавам успех.
- scouser
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
- Курс: първи
Философия задочно ми е първото желание...Не ми стигнаха 39 стотни...Дали на второ класиране ще мога да вляза? Как мислите?
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Предполагам, някои са приети философия, но ще очакват прекласиране, пък не знам, доколко в краен случай биха искали да учат задочно философия.scouser написа:Философия задочно ми е първото желание...Не ми стигнаха 39 стотни...Дали на второ класиране ще мога да вляза? Как мислите?
Първото ми желание беше задочно философия и сега остава записването. Но ме притеснява повече въпросът "какво ще се случва след това?"...
-
emasvoge
- В началото бе словото
inaccessibility написа:Предполагам, някои са приети философия, но ще очакват прекласиране, пък не знам, доколко в краен случай биха искали да учат задочно философия.scouser написа:Философия задочно ми е първото желание...Не ми стигнаха 39 стотни...Дали на второ класиране ще мога да вляза? Как мислите?
Първото ми желание беше задочно философия и сега остава записването. Но ме притеснява повече въпросът "какво ще се случва след това?"...
И моето първо желание беше философия задочно и съм приета. Всеки, с когото говоря обаче не одобрява желанието ми.... дали наистина трябва да ни притеснява въпросът "какво ще се случва след това?"...
-
greendreamy
- В началото бе словото
Колеги има ли? 
Да, има 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
То не знам някой да казва - следвай философия, така че изборът е изключително персонален. Има някакъв, може би необоснован, оптимизъм, в това да се учи именно философия, а задочно, защото би трябвало да е по-свободно от гледна точка на излишни лекции/присъствие. Но ще видим, ще бъдем колеги за начало, хахаemasvoge написа:inaccessibility написа:Предполагам, някои са приети философия, но ще очакват прекласиране, пък не знам, доколко в краен случай биха искали да учат задочно философия.scouser написа:Философия задочно ми е първото желание...Не ми стигнаха 39 стотни...Дали на второ класиране ще мога да вляза? Как мислите?
И моето първо желание беше философия задочно и съм приета. Всеки, с когото говоря обаче не одобрява желанието ми.... дали наистина трябва да ни притеснява въпросът "какво ще се случва след това?"...
-
chudovishte gadno
- В началото бе словото
- Специалност: философия
- Курс: кандидат-студент
Здрасти на всички колеги! И аз съм приета философия задочно, която праснах необмислено като второ желание и за съжаление не ми достигнаха 20 стотни за редовно. Но не мисля да се явявам на второ класиране, даже ще взема да се запиша още днес. Наистина ли е 185 лв. таксата, що ми се струва екстремно ниска?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Даже е наполовина - 185 е годишната такса, семестриалната е 1/2.
-
chudovishte gadno
- В началото бе словото
- Специалност: философия
- Курс: кандидат-студент
Тук е момента, в който се чудя дали не си осигурявам едно тъмно и мрачно бъдеще.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
За всички колеги-философи, приети тази година - една група във фейсбук, където може да се запознаем виртуално, да обсъждаме всички протичащи проблеми, в които така или иначе се забъркахме.
https://www.facebook.com/groups/199333440198263/
Групата е затворена, за да няма излишно и нежелателно присъствие. ;р
https://www.facebook.com/groups/199333440198263/
Групата е затворена, за да няма излишно и нежелателно присъствие. ;р