Накратко: Корекционната гимнастика включва упражнения насочени към коригиране на тялото или на негови части - намаляване на теглото, гръбначни изкривявания, правилна стойка и др.tydi написа:Каква е разликата между Корекционна гимнастика и Аеробика
Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Спорт в СУ
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Засега няма такава идея, както и средства за закупуване на велосипеди.sandwich написа:Някой може ли да ми даде информация за Туризъм и Спортно катерене? Дали случайно в туризъм ще има място и за ВЕЛОтуризъм?
Някой може ли да ми каже нещо повече за Спортното Катерене? Какво точно се прави и доколко е натовареността?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Спортното катерене е сред най-желаните спортове. Стената се намира в ректората. Местата за него се изчерпват преди края на първия ден от записванията.
Интензитетът е голям. Няма как да се катериш по отвесна стена и да предположиш, че ще ти е лесно да го направиш.
Интензитетът е голям. Няма как да се катериш по отвесна стена и да предположиш, че ще ти е лесно да го направиш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Какво представлява леката атлетика?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Тичане в парка, когато е хубаво времето, разбира се. : )ВикторЦ написа:Какво представлява леката атлетика?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
sandwich
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Нее, имах предвид с лични велосипеди (: Вместо разходка/туризъм пеша, тези които имат желание, и велосипед, да си направят вело поход. Просто питах, дали има такава практика (:admin.sport написа:Засега няма такава идея, както и средства за закупуване на велосипеди.
Благодаря за информацията!
Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
АКо може някой да ми разясни тези критерии за изпит за фитнеса.Жени
коремни преси 60бр.за отличен
теглене зад тила-25 кг.от собственото теглото 6 повторения
клек -10кг. От теглото 6 повторения за отличен.
избутване на машина - 15кг от собственото тегло.
Клек - аз съм 52кг., значи: 6повт. с 42кг ???
и това избутване на машина какво е.. и теглене зад тила - придърпване на скрипец зад врат ли какво е?
Ако може някой да ми каже,които е минал през този път вече. И как е като цяло групата за фитнес,залата и преподавателите
- alexxa
- В началото бе словото
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
А как стои положението със задочниците? Имам предвид, те трябва ли да избират спорт? Знам,че си зависи от програмата на съответната специалност, но все пак
Мерси 
"Arguing with a fool proves there are two."
ВО
ВО
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За съжаление или обратно, според гледната точка на всеки, спортът е учебна дисциплина в СУ само за студентите - редовно обучение.alexxa написа:А как стои положението със задочниците? Имам предвид, те трябва ли да избират спорт? Знам,че си зависи от програмата на съответната специалност, но все пакМерси
- Fate
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: нямма
Тази година,ще има ли йога ? 

Don’t just stand there with your Eiffel Tower smile.
Tell me you love me, and tell me in French! ― Jarod Kintz
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мен ме интересуват Подвижните игри? Звучи фантастично!!
Не видях, обаче, в коя база се провежда.
Макар че аз съм Магистър, редовно обучение, но се надявам това да не е проблем да посещавам
Не можах да намеря в правилника как стоят нещата.
Макар че аз съм Магистър, редовно обучение, но се надявам това да не е проблем да посещавам

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Подвижните игри ще се провеждат в салона на Биологическия салон, а може да има групи и в стадион "Академик".
Магистрите също имат право да посещават часовете по спорт, както и докторантите.
Магистрите също имат право да посещават часовете по спорт, както и докторантите.
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
А какво ще представляват подвижните игри?
Миналата година имаше слухове за кънки на лед, има ли някаква надежда от тази година да има такъв спорт?
Миналата година имаше слухове за кънки на лед, има ли някаква надежда от тази година да има такъв спорт?
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
За подвижните игри цитирам това, което пише в сайта на СУ:
Учебната дисциплина „Подвижни игри” осигурява на студентите комплекс от знания, умения и навици по физическа култура. В зависимост от характера и съдържанието, игрите се използват за развиване и усъвършенстване на физическите качества – сила, бързина, гъвкавост, издръжливост, ловкост. Подвижните игри включват елементи от различни видове спорт и щафетни игри.
Голямото разнообразие на подвижните игри осигурява възможност на участниците едновременно да спортуват, да се забавляват, да усъвършенстват знанията и уменията си и се разтоварят емоционално.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."