Пък и само ВО може да се похвали с някои неповторими образи от мъжки пол
P.S. Това горното беше така в нашия учебен план. До колкото знам всяка година има изменения (макар и понякога само козметични), така че може да се променят нещата
Модератори: svetlio.varna, Boromir

Питах заради приятел,инак аз определено искам да мръдна нагоре,че ВО искам мн повече от Книгоиздаване...Ако ли не стане-здраве да е,записвам го с надеждата след първата година да се преместя (освен ако не вземе да ми харесаSols написа:Не,нямаш такава опция. Премисли добре. Ако искаш да запишеш това,което вече си приета - записвай го. Ако не - прекласирай се и ако успееш да мръднеш нагоре повече няма връщане назад.Верджиния Георгиева написа:Пак имам въпрос-ако на втори етап се класираме за по-горна специалност,можем ли,въпреки това,да се запишем за тази,за която сме се класирали в първи етап?
(За потвърждаването не се плаща нищо,нали?)
изпусна пословичния KOKТърговецът на кристал написа:Абе, ей! А бой да искате случайно? А кИфтета?
Във ФЖМК всичко се изкарва. Някои изпити - с повече четене, други - с по-малко.
При доц. Нейкова си трябва здраво четене, факт. И - за да е пълно щастието - ви води общо 3 предмета (във втори, трети и четвърти курс). При Кирилов категорично не трябва да преписвате. А, да - медийното право ще ви скъса шушоните (още помня ужаса от тоя изпит, а на мен ми беше в първи курс).
Другото не е кой знае каква драма.
И повече нищо не казвам, щото това вашето направо... кхм, ако ме разбирате.