Тогава ще си блестиш самZEEP написа:Не съм надарен и затова се радвам.Отностно мението ми акцентирах че няма да има много хора с 24 бал в СИ защото ще се запишат КН или другадеlosholosho написа:^ zeep ти се изкара бахти надареното дете бе бате стегни се какво като имаш 24 бал да не си по различен от другите ?!
[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
- SelenaMoonshine
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ще има тамън 47 :Дdriplio написа:стига де...нямали някое момиче в КН
Може и да си. Това още нищо не значи. Преди 2 години влязох КН с бал 30 (максималния тогава). Това не ми помогна да нямам проблеми и сега пак да кандидатствам. Браво за бала, но не бих казала че значи "блясък".ZEEP написа:Не съм надарен и затова се радвам.Отностно мението ми акцентирах че няма да има много хора с 24 бал в СИ защото ще се запишат КН или другадеlosholosho написа:^ zeep ти се изкара бахти надареното дете бе бате стегни се какво като имаш 24 бал да не си по различен от другите ?!
Пледирам невменяемост!
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
--Martin Golding
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
--Martin Golding
-
launcher
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колеги, като се записвам плащам само семестара нали, или се плаща годишната такса ?
Само семестъра
-
funshui
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: funshui
Добре де, някой няма ли да отговори, с бал 16.94 да чакам ли второ класиране за Информатика или да си остана КСТ в ТУ?
-
Ай_ем_найс
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Адрес в галерията на СУ: после
Таа къде казвате са софтуерните инжинерки ?
:D
- vilitsaneva
- В началото бе словото
ета тукАй_ем_найс написа:Таа къде казвате са софтуерните инжинерки ?:D
Последно промяна от mereth на 30 Юли 2012, 19:18, променено общо 1 път.
-
Sentoumaru
- В началото бе словото
Ти си остани КСТ в ТУ и пак участвай във 2ро. След като не си приет на първо класиране автоматично участваш в 2ро без да подаваш каквито и да е било документи ...funshui написа:Добре де, някой няма ли да отговори, с бал 16.94 да чакам ли второ класиране за Информатика или да си остана КСТ в ТУ?
-
stillgar
- В началото бе словото
- Специалност: математика
Доколкото си спомням предишния пост на funshui, нещата при него не седят точно така - в СУ на първо класиране е приет в Математика и информатика, а в ТУ - КСТ...
И сега се чуди дали да се отписва от ТУ с надеждата балът за Информатика да падне с половин единица... Аз на негово място не бих рискувал - ако поради някакви причини балът не падне достатъчно и трябваше да остана в даскалската специалност, доброволно отказвайки се от КСТ, направо бих се самоубил
И сега се чуди дали да се отписва от ТУ с надеждата балът за Информатика да падне с половин единица... Аз на негово място не бих рискувал - ако поради някакви причини балът не падне достатъчно и трябваше да остана в даскалската специалност, доброволно отказвайки се от КСТ, направо бих се самоубил
- dewdrop
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
за пореден път мойте нелепи въпроси,но нали ако се запиша да участвам във второ класиране и съм приета след това,пак мога решавам дали да се запиша в тази специалност,или в тази от първо класиране,нали? 
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
^да
Аз ако бях приет ТУ - КСТ директно отивам там... и догодина пак... какво да уча тука математика или друга глупост като мога си уча компютри.. ама аз тъпа глава не кандидаствах в ТУ щото съм ТЪП
Аз ако бях приет ТУ - КСТ директно отивам там... и догодина пак... какво да уча тука математика или друга глупост като мога си уча компютри.. ама аз тъпа глава не кандидаствах в ТУ щото съм ТЪП
dewdrop няма ли ИС да записваш 
- Radeon
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Не е ли време вече да направим една темичка,в която всеки да се опише накратко
и да се разпределим за общежитията,
защото не ми харесва идеята съквартиранта ми да избран на случаен принцип
като се знам какъв съм късметлия
и да се разпределим за общежитията,
защото не ми харесва идеята съквартиранта ми да избран на случаен принцип
като се знам какъв съм късметлия
Последно промяна от Radeon на 31 Юли 2012, 06:24, променено общо 1 път.