СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
pandarulesss
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: първи

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от pandarulesss »

Ако може да попитам къде е книжарницата на СУ, а и също така като си купя документите от там, дали ще има вътре някъде маса да си ги попълня или трябва предварително да го направя. :D :D :D
When one door of happiness closes,
another opens,
but often we look so long at the closed door
that we do not see the one that has been opened for us.
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от AuroraMoreux »

liv написа:
AuroraMoreux написа:Здравейте!
Може да са малко тъпи въпросите и да се повтарят, но в момента нямам време и сили да прегледам 85-те страници.
Та така, току-що разбрах че съм приета на първо класиране МО (първото ми желание, супер много се радвам!). Сега погледнах тази таблица с таксите за 2011-2012г. и имам 2 въпроса - те важат ли и за нашето записване (т.е. 2012-2013)? И другият ми въпрос е срещу Международни отношения пише такса 500лв., това годишната или семестриалната такса е и реално утре като отида да се запиша, колко пари трябва да занеса?
Благодаря ви много предварително и честито на всички колеги и колежки :) :) :)
Няма промяна в размера на таксите. А дадените суми са годишни, така че внасяш 250лв.
Мерси много! :)
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

А тоя паричен салон къде се намира? Нали там трябва да си внесем таксите?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
ChromeCowboy
В началото бе словото

Мнение от ChromeCowboy »

ChromeCowboy написа:В УНСС им трябва нещо като здравно осигуряване от личен лекар или нещо такова не съм сигурен тук трябва ли?
alibaba
В началото бе словото

Мнение от alibaba »

Sols написа:А тоя паричен салон къде се намира? Нали там трябва да си внесем таксите?
ПАРИЧЕН САЛОН
ІV етаж, Северно крило (входът от ул. “Шипка”, последен етаж)
Аватар
Coco
В началото бе словото

Мнение от Coco »

А като си попълваме документите там на наименованието на вуза е супер малко мястото, много ли ще ми се разсърдят ако напиша СУ "Св.Климент Охридски"?
Глупав въпрос, знам :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

ChromeCowboy написа:
ChromeCowboy написа:В УНСС им трябва нещо като здравно осигуряване от личен лекар или нещо такова не съм сигурен тук трябва ли?
Медицинско удостоверение е - не, за СУ не ти трябва.
Facebook
Изображение
Аватар
Kkrisko
В началото бе словото
Специалност: ск
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Kkrisko »

драги курифей в сферата на образованието дерзайте :cheers: :arrow:
имам следното запитване понеже съм записал 6 специалности , приеха ме на 3-тата , и на 5-та специалност (която на този етап ми се вижда по-добра от 3-тата) , но искам да участвам за 2-ро класиране , докато не ме приемат за някоя от първите 2 , какво трябва да направя , понеже не съм запознат много с условията :oops: , губи ли ми се приетите места от първо класиране , при положение че и във 2-ро не ме приемат по нищо , дефакто да изгоря след 2-ро класиране с нито 1 специалнсот и каква е процедурата :scratch:
благодаря ви предварително , и честито на всички :santa:
как???
Аватар
spacemish
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от spacemish »

Някой може ли да обясни какво представлява именникът, който е в комплекта с документи, и вярно ли е, че в него попълваме какъв език искаме да учим? : )
Oh when you look at me like that, my darling,
What did you expect,
I’d probably still adore you with your hands around my neck,
Or I did last time I checked.
madted
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от madted »

Възможно ли е да се запиша за второ класиране в ректората или трябва да отида до факултета в който съм приета?
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Kkrisko написа:драги курифей в сферата на образованието дерзайте :cheers: :arrow:
имам следното запитване понеже съм записал 6 специалности , приеха ме на 3-тата , и на 5-та специалност (която на този етап ми се вижда по-добра от 3-тата) , но искам да участвам за 2-ро класиране , докато не ме приемат за някоя от първите 2 , какво трябва да направя , понеже не съм запознат много с условията :oops: , губи ли ми се приетите места от първо класиране , при положение че и във 2-ро не ме приемат по нищо , дефакто да изгоря след 2-ро класиране с нито 1 специалнсот и каква е процедурата :scratch:
То всичко си е обяснено...Не можеш да се връщаш назад,т.е. 5 ти желание авт отпада. Отиваш във факултета на специалността,в която си приет с лична карта и диплома,депозираш си дипломата за да ти се пази място и да няма шанс да изгориш и попълваш молба за прекласиране. Ако мръднеш по-нагоре - честито. Ако не мръднеш - записваш се в 3тата специалност,в която си приет вече...
madted написа:Възможно ли е да се запиша за второ класиране в ректората или трябва да отида до факултета в който съм приета?
факултета трябва
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
indianboy
В началото бе словото

Мнение от indianboy »

Имам един въпрос главно към АДМИНИСТРАТОРИТЕ .. Четох,че мога да използвам оценката си по биология от МУ-София със служебна бележка след първо класиране,но не знам как точно се издава.Това истина ли е ... тъй като имам 2-ка по биология в СУ,а искам да участвам за Медицина..възможно ли е да стане това с оценката от МУ-СОФИЯ ? И ако да ,може ли малко повече информация как става това и какво трябва да направя ? Благодаря предварително :)
Аватар
Kkrisko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Kkrisko »

Sols написа:
Kkrisko написа:драги курифей в сферата на образованието дерзайте :cheers: :arrow:
То всичко си е обяснено...Не можеш да се връщаш назад,т.е. 5 ти желание авт отпада. Отиваш във факултета на специалността,в която си приет с лична карта и диплома,депозираш си дипломата за да ти се пази място и да няма шанс да изгориш и попълваш молба за прекласиране. Ако мръднеш по-нагоре - честито. Ако не мръднеш - записваш се в 3тата специалност,в която си приет вече...
madted написа:Възможно ли е да се запиша за второ класиране в ректората или трябва да отида до факултета в който съм приета?
факултета трябва
благодаря ти за отговора , а да попитам някаква такса трябва ли да заплатя ?
как???
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Kkrisko написа:благодаря ти за отговора , а да попитам някаква такса трябва ли да заплатя ?
За коя специалност...
Аватар
Kkrisko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Kkrisko »

не за специалност , а за 2-ро класиране , за депозиране на дипломата си
как???
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”