[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Верджиния Георгиева
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Верджиния Георгиева »

Значи трябва да отида до СУ сега,независимо,че искам да пробвам с второ класиране?(и,бду,къде в ректората се извършва депозирането?)
"Some people believe in God,i believe in Music.Some people pray,i turn up the radio."
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

извършва се във факултета, където си приета....ако това е фжмк - отиваш там...след паметника "Левски" е ботаническата градина на СУ и до нея е факултета
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА, HERE I COME!!!!!
Честито на бъдещите колеги!!!
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Според вас дали има шанс минималният бал за Журналистика редовно на второ класиране да падне с 80 стотни? :)
Аватар
Enough
В началото бе словото

Мнение от Enough »

Трябва ли лично да се явя за записването ... ;/
Аватар
Верджиния Георгиева
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Верджиния Георгиева »

Пак имам въпрос-ако на втори етап се класираме за по-горна специалност,можем ли,въпреки това,да се запишем за тази,за която сме се класирали в първи етап?
(За потвърждаването не се плаща нищо,нали?)
"Some people believe in God,i believe in Music.Some people pray,i turn up the radio."
kartacha
В началото бе словото

Мнение от kartacha »

Търговецът на кристал написа:Добре, разбирам, че си искате класирането, ама не е като да са ви казали, че ще излезе на 30 юли, а днес да е 1 август, та да нервничите така. Днес ЩЕ имате класиране, така че няма защо да се оплаквате от СУ. Поне не и в тоя случай.
Ура, вече не съм единственият, който ви го е казал...
EDIT: А, и съм приет журналистика - редовно. Ама то беше ясно.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Верджиния Георгиева написа:Пак имам въпрос-ако на втори етап се класираме за по-горна специалност,можем ли,въпреки това,да се запишем за тази,за която сме се класирали в първи етап?
(За потвърждаването не се плаща нищо,нали?)
Не,нямаш такава опция. Премисли добре. Ако искаш да запишеш това,което вече си приета - записвай го. Ако не - прекласирай се и ако успееш да мръднеш нагоре повече няма връщане назад.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Bishop написа:Според вас дали има шанс минималният бал за Журналистика редовно на второ класиране да падне с 80 стотни? :)

Според мен няма.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Judas написа:
Bishop написа:Според вас дали има шанс минималният бал за Журналистика редовно на второ класиране да падне с 80 стотни? :)

Според мен няма.
Мерси за отговора. : )

Утре отивам и се записвам ВО. Честито на всички колеги!
Аватар
Диаси
В началото бе словото

Мнение от Диаси »

Защо да няма? Да, 80 стотни са много, но като гледам колко са паднали баловете... всичко може да се очаква.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Диаси написа:Защо да няма? Да, 80 стотни са много, но като гледам колко са паднали баловете... всичко може да се очаква.
Минималният бал в сравнение с предната година за първо класиране е с около 30 стотни по-нисък. Не вярвам за второ класиране да има разлика от почти единица.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Bishop написа:
Диаси написа:Защо да няма? Да, 80 стотни са много, но като гледам колко са паднали баловете... всичко може да се очаква.
Минималният бал в сравнение с предната година за първо класиране е с около 30 стотни по-нисък. Не вярвам за второ класиране да има разлика от почти единица.
E нищо не губиш,пробвай,а представи си,че паднат...Ще умреш от яд после. Просто пусни 2ро и се опитай,като не стане - здраве да е,тва ВО така и така ще го запишеш...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Salander
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Salander »

А какво точно трябва да се носи при записването? Диплома, която ще се депозира, квитанцията за платената такса, 3 снимки и документите, които трябва да се купят от книжарницата на ректората...Има ли още нещо? Копие от дипломата например? А за какво са толкова много снимки? Едната трябва да е за студентската книжка, ама другите?
P.S: Аа, а кога ще можем да се възползваме от отстъпките за студенти...например намалените карти за градски транспорт?
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
Аватар
Диаси
В началото бе словото

Мнение от Диаси »

Можем само да гадаем. Ако бях на твое място, щях да опитам и на второ класиране, защото поне щях да съм направила всичко, което зависи от мен, да ме приемат. Твоето място в другата специалност си се пази, нищо не губиш, ако опиташ. Разбира се, зависи от това дали ти се занимава с администрацията два пъти :). А също така най-вече от значение е колко ти се учи Журналистика.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”