[КСК 2012] Логопедия
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
candle
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Re: [КСК2012 Логопедия ]
И така дочакахме класацията, ще се учи Логопедия.. та да си потърся колегите, къде сте се покрили ?

Аз съм с логопедия, макар че ми е малко смешно в каква специалност съм влезнал, ама ще я видим 
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Като ти е смешно, защо си писал я писал въобще в желанията XD
-
candle
- В началото бе словото
За да не изпадне от университета като цяло. Иначе всеки с интересите си и разбиранията за нещата, не му се сърдиPotato написа:Като ти е смешно, защо си писал я писал въобще в желанията XD
- Potato
- От дъжд на вятър
Питах, защото, вярно, обикновено хората пишат в списъците си повече специалности като резервен вариант, но мислех, че малко или много им допадат, а не са там просто за пълнеж, колкото да има нещо. Поне при мене всяка една специалност е желана, коя повече, коя по-малко...
Иначе, да, държа. Може би след психологията, най-много желая логопедията да вляза. Ще видим дали ще падне достатъчно балът, след като с първото нямам никакви шансове.
ПС: Женско съм (:
Иначе, да, държа. Може би след психологията, най-много желая логопедията да вляза. Ще видим дали ще падне достатъчно балът, след като с първото нямам никакви шансове.
-
candle
- В началото бе словото
Извинявай за грешката. Разбирам те и аз съм така, но трябва да знаеш, че един голям процент си нямат и на идея защо искат да учат дадена специалност. Иначе и аз така след Психологията си писах Логопедия и си влезнах това, така като гледам нямам големи шансове за Психология, но аз си харесвам и тази специалност...Potato написа:Питах, защото, вярно, обикновено хората пишат в списъците си повече специалности като резервен вариант, но мислех, че малко или много им допадат, а не са там просто за пълнеж, колкото да има нещо. Поне при мене всяка една специалност е желана, коя повече, коя по-малко...
- Potato
- От дъжд на вятър
Радвам се, че са те приели с каквото желаеш. Дано да сме колеги >,<
-
candle
- В началото бе словото
Щом го желаеш, пожелавам ти успех! Пък и е много по-реално да падне бала и да влезнеш, все пак доста хора подценяват тази специалност.. (: ( Както колегата по-горе )Potato написа:Радвам се, че са те приели с каквото желаеш. Дано да сме колеги >,<
- Potato
- От дъжд на вятър
Предучилищна педагогика и чужд език на този етап.
-
candle
- В началото бе словото
Мхм. Ами пожелавам ти успех, вярвам че имаш огромен шанс да влезнеш, все пак още хора най-вероятно ще се изнижат напред на 2-ро класиране и ще освободят места.. 
-
megity
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и ВО
- Курс: кандидат-студент
Potato колко ти е бала за Логопедията 
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
Аз съм логопедка на 1во класиране,ще се пробвам за ВО на 2ро..Ако не стане-здравейте,колеги 
Психология,първи курс.
- Potato
- От дъжд на вятър
@megity - Балът ми е 21.49, но не знам дали ще е достатъчен :/
-
candle
- В началото бе словото
Здрасти, Здрасти!kittyondrugz написа:Аз съм логопедка на 1во класиране,ще се пробвам за ВО на 2ро..Ако не стане-здравейте,колеги
Днес потвърдих логопедията във факултета по педагогика, ако не нещо друго - логопедия ще да е
Я, по-запознатите с района да кажат там някакви лафки, барчета, кафета, столове, закусвални и др в близост и/или във факултета има ли, че днес бързах да си дам заявката и не видях нищо наоколо какво има
Я, по-запознатите с района да кажат там някакви лафки, барчета, кафета, столове, закусвални и др в близост и/или във факултета има ли, че днес бързах да си дам заявката и не видях нищо наоколо какво има