Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Едно въпросче - някъде във форума четох нещо за участието в трето класиране. Беше отдавна и много не обърнах внимание. Доколкото си спомням, само кандидатстудентите, които не са приети по първо или второ желание, могат да участват в трето класиране. Така ли е? Поправете ме, ако греша.
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
условията за трето класиране би трябвало да са същите като за второ
...а евентуално след трето, може да пуснат "Допълнително" класиране(ако има незаети места)...
ДС - 
При трето класиране пази ли ти се мястото от второ? Съжалявам, ако е питано вече, не мога да го открия.
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
Не виждам логика да не се пази.
Има ли някой който е приет География и биология и няма да се записва ? Не са ми стигнали 10 стотни за да вляза
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Не можеш да слизаш надолу в списъка с желанията. Отиваш и се записваш културология или подаваш заявление за участие във второ класиране, в което се бориш за първото си желание. Друг вариант няма.angelic-wings написа:Здравейте! Имам един доста спешен въпрос и се нуждая от отговор. Приета съм по второто си желание Културология, но искам да запиша четвъртото си желание Българска филология. Това възможно ли е? Извинявам се за глупавия си въпрос, но наистина не ми е ясно какво да правя. Дано някой може да ми помогне. Благодаря предварително.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Здравейте, аз записах една единствена специалност - Предучилищна и начална училищна педагогика с прием от матурата.
Балът ми е 21, 62 при минимален 21, 64. Въпросът ми е имам ли някакъв шанс при следващите класирания:) Жена съм
Балът ми е 21, 62 при минимален 21, 64. Въпросът ми е имам ли някакъв шанс при следващите класирания:) Жена съм
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Имаш. Просто изчакай второ класиране.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Някой може ли да ми каже за География и биология колко е бил мин. бал миналата година ? Благодаря ви !
Ако не си приет на 1 класиране,трябва ли пак да ходя до СУ,за да участвам във второ ?
-
angelic-wings
- В началото бе словото
И аз така си помислих. Благодаря за информацията.liv написа:Не можеш да слизаш надолу в списъка с желанията. Отиваш и се записваш културология или подаваш заявление за участие във второ класиране, в което се бориш за първото си желание. Друг вариант няма.angelic-wings написа:Здравейте! Имам един доста спешен въпрос и се нуждая от отговор. Приета съм по второто си желание Културология, но искам да запиша четвъртото си желание Българска филология. Това възможно ли е? Извинявам се за глупавия си въпрос, но наистина не ми е ясно какво да правя. Дано някой може да ми помогне. Благодаря предварително.
- Godot
- В началото бе словото
До колкото разбрах, автоматично продължаваш на второ класиранеLaxus написа:Ако не си приет на 1 класиране,трябва ли пак да ходя до СУ,за да участвам във второ ?
The only time a lawyer can cry is when it's all over
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Ако си приет нещо, каквото и да е, на първо и второ класиране (не желание), не можеш да участваш в трето класиране. Обаждах се преди време и това ми обясниха.Иван Сл. написа:Едно въпросче - някъде във форума четох нещо за участието в трето класиране. Беше отдавна и много не обърнах внимание. Доколкото си спомням, само кандидатстудентите, които не са приети по първо или второ желание, могат да участват в трето класиране. Така ли е? Поправете ме, ако греша.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
Ясно, благодаря.
Дали е такаGodot написа:До колкото разбрах, автоматично продължаваш на второ класиранеLaxus написа:Ако не си приет на 1 класиране,трябва ли пак да ходя до СУ,за да участвам във второ ?
Второ класиране -07-08-2012г
В този етап на класирането участват потвърдилите от първия етап кандидати,за които е възможно прекласиране в по-предна специалност и некласирани кандидат-студенти.