Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
В превод - прецаках се с желанията, но си казах, "хайде бе, какъв е шанса да вляза Журналистика задочно". Очевидно шансът е много по-висок, отколкото съм смятал. Тъпото е, че имам бал за ВО. Моя грешка ...
Минималните балове само на мен ли ми се виждат доста ниски тази година? О.О Като правя сравнение с тези от третото класиране миналата година за жени. Очаквах да паднат, но чак толкова... нищо, това си е за добро Честито на печелившите.
/Аз също съм приета, но ще депозирам диплома и ще чакам второ класиране, да се дигна в списъка малко, ако мога.
Potato написа:Минималните балове само на мен ли ми се виждат доста ниски тази година? О.О
Вие сте най-малкият наличен випуск, нормално е. Очакваше се. Ти да видиш в медицинския как паднаха, там с две тройки влизаш тази година...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Potato написа:Минималните балове само на мен ли ми се виждат доста ниски тази година? О.О Като правя сравнение с тези от третото класиране миналата година за жени. Очаквах да паднат, но чак толкова... нищо, това си е за добро Честито на печелившите.
/Аз също съм приета, но ще депозирам диплома и ще чакам второ класиране, да се дигна в списъка малко, ако мога.
По отношение на ФМИ, минималните балове са се дигнали с една единица
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?