Регистриран на: 30 Юли 2012, 12:44TerribleStory написа:Еха супер,приет съм!!!![]()
![]()
Поне следвайте примера на unishojitel и го направете по забавен трола ....
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Регистриран на: 30 Юли 2012, 12:44TerribleStory написа:Еха супер,приет съм!!!![]()
![]()
На всеки 10 минути се въвежда входящия номерРалинка написа:Хахах,аз след схващането на пръста,почнах от начало,del на страницата и вх.номер+егн наново...не вЕрвам на нищо вече...Coco написа:Схвана ми се пръста да натискам рефреш
еее, това не го бяхме пробвали .... я да видим дали ще стане .....tumbak написа:Влизате тука:
http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/
И въвеждате НОМЕРА ОТ КЛАСИРАНЕТО (не номера от изпитите, различни са) и треа стане

хахаха и аз бях така..до последно си мислeх, че някой си прави майтап с мен..особено след "Железния светилник" на предварителния в СУ...слънчогледка написа:чакайте сега да ви кажа нещо забавно ;д
спомням си, като разлистих последната страница на матурата по БЕЛ и видях "Под игото" ква ми беше реакцията, хаха с едни ококорени очи, безпомощно изражение и въпрос от сорта на: "ама вие сериозно ли?"
stoyan.dyulgerov написа:Официално се предавам, ако ще турско да стане, един час няма да си отварям страницата с класирането. Сами си правим стрес, резултатите ще излязат, когато излязат