[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
NEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Математика
Тия май не си дават много зор !
http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... irane-v-su
"Резултатите ще могат да бъдат проверени след 13 часа с на сайта на университета и на „Стената на плача“, в Химическия факултет на Алма матер (бул. „Джеймс Баучър“ 1)."
"Резултатите ще могат да бъдат проверени след 13 часа с на сайта на университета и на „Стената на плача“, в Химическия факултет на Алма матер (бул. „Джеймс Баучър“ 1)."
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
дадаКосьо написа:http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/84987/izliza-parvoto-klasirane-v-su
-
oto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
losholosho, балът ти е достатъчен за влизане поне на второ класиране. Не виждам какво се притесняваш толкова. Е сега като излезнат класиранията ще ти светне за минималните балове по специалности..
Целта ми беше да стане ясно, че ще излязат след 13 часа, щото хората се чудят какво става. 
- losholosho
- В началото бе словото
те са казали на 30 не на 30 сутринта..
искам да попитам какви са изискванията за участие във 2ро класиране ? треябва ли да депозирам диплома ?
- losholosho
- В началото бе словото
даааqwee написа:искам да попитам какви са изискванията за участие във 2ро класиране ? треябва ли да депозирам диплома ?
без да има значение приет, не приет ?
ако е така и не ме приемат сега аз отпадам ...
-
launcher
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
До колкото разбрах ако не си приет в нито една от писаните от теб специалности, не трябва да депозираш нищо, а автоматично отиваш на 2-ро класеране.
това е добре лошото е че писах 5 спец. и може в последната да съм приет, но ако не депозирам дипломата не може ли пак да участвам просто да нямам запазено място за тази спец. в която съм приет ...
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
^Как така отпадаш? Ако ще и само 2 специалности да си записал/а и на първо не те приемат, просто си депозираш дипломата и чакаш второ, а ако и тогава не ти стигне, чакаш трето.
П.П. Задължително се депозира дипломата при участие в следващите класирания (освен ако не сте приет в нито една специалност)!!!
ЕДИТ: оп, коригирах се.
П.П. Задължително се депозира дипломата при участие в следващите класирания (освен ако не сте приет в нито една специалност)!!!
ЕДИТ: оп, коригирах се.
Последно промяна от driplio на 30 Юли 2012, 13:05, променено общо 1 път.
ДС - 
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ако не си класиран за нито една от посочените специалности не се депозира диплома!!!
Участваш автоматично във второ класиране!!!!
- losholosho
- В началото бе словото
няма варянт без дипломаqwee написа:това е добре лошото е че писах 5 спец. и може в последната да съм приет, но ако не депозирам дипломата не може ли пак да участвам просто да нямам запазено място за тази спец. в която съм приет ...
дада амаа той е писал 5 спец и мисля ,че ще го приемат в 1нта и тогава ще трябва да даде диплома за 2роkristiyanCHO написа:Ако не си класиран за нито една от посочените специалности не се депозира диплома!!!
а ако съм класиран на спец. и не искам да си запазвам мястото там има ли шанс да НЕ депозирам диплома и да участвам само за спец. в които съм класиран на по - високо място ?