При мен стана. Натисни CTRL и скролвай надолу в горната част на страницата, там където са поленцата. Ако все пак така не става, отвори страницата с друг браузър. С Internet Explorer няма проблеми. Или поне на мен ми излиза нормално.олимпия написа:нищо не ставаUnconscious написа:олимпия написа:при мен все още няма полета за въвеждане на данните
Натисни Ctrl + Scroll (назад)![]()
![]()
![]()
Резултати
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Резултати
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
google chromeUnconscious написа:С какъв browser си ?олимпия написа:нищо не ставаUnconscious написа:олимпия написа:при мен все още няма полета за въвеждане на данните
![]()
![]()
ще си дръпна някой друг
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Jacqueline Kennedy
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: кандидат-студент
И аз съм с Chrome и имах същият проблем, понеже без да искам съм zoom-nal , но като намалих мащаба чрез скролла се получи (: А и то е така на почти всички browser-иолимпия написа:google chromeUnconscious написа:С какъв browser си ?олимпия написа:нищо не ставаUnconscious написа:олимпия написа:при мен все още няма полета за въвеждане на данните
![]()
![]()
ще си дръпна някой друг
Последно промяна от Unconscious на 30 Юли 2012, 12:21, променено общо 1 път.
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
- Kriska
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Аз съм с Chrome и ми се получиолимпия написа:google chromeUnconscious написа:С какъв browser си ?олимпия написа:нищо не ставаUnconscious написа:олимпия написа:при мен все още няма полета за въвеждане на данните
![]()
![]()
ще си дръпна някой друг
There are no stupid questions, just stupid people.
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Добре дошъл в клубаDoh написа:Най-високият ми бал е 24.65, за какво си говорим![]()
Системата за изучаване на чужд език си е малко странна. Аз уча АЕ от детстката градина и като завърших гимназията ( а там беше с усилено изучаване ), нямаше никой, който да го е научил както трябва.
Добре че се занимавах допълнително с АЕ, че да го разбирам повече. От доста време насам чета книги само на АЕ, доста си е забавно, не срещам никакви трудности, даже си чета гладко, разбирам всичко, но ето на - на изпита се издъних и изкарах 4,12...
Изпита ми се стори лесен, не знам просто какво може да съм объркал толкова. Матурата ми се стори на същото ниво едва ли не, а там имам 5,46 и то защото не я приех много сериозно, иначе бих изкарал сигурно доста повече. Не знам какво ми куцаше, но ме е яд не за слабата оценка. Мисля си, че не отговаря на моето ниво, трябваше да е повече... или просто съм твърде самуоверен...
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
И аз членувам във въпросния клуб ^^ !
Матура - 5,96
Изпит - 4,88
Аз поне знам защо ми е такава оценката : ) !
Матура - 5,96
Изпит - 4,88
Аз поне знам защо ми е такава оценката : ) !
-
LewsTherin
- В началото бе словото
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Изпитът по английски в СУ е късал native speaker, за какво си говорим...
Хора, стига сте се нервили. Ходете да изядете по един сладолед, почетете от някоя хубава книга, гледайте филм... Резултатите така или иначе са факт. Вече нищо не може да ги промени. Спрете да се тревожите за неща, над които нямате никаква власт.
Хора, стига сте се нервили. Ходете да изядете по един сладолед, почетете от някоя хубава книга, гледайте филм... Резултатите така или иначе са факт. Вече нищо не може да ги промени. Спрете да се тревожите за неща, над които нямате никаква власт.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
snowblind
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
- Обратна връзка:
И аз бях така по философия - матура 5,95, на изпита - 4,25, но поне знам каква е причината. Просто цялата информация за как да се подготвиш изобщо не е вярна, защото например на теста повечето неща не можеш да ги откриеш в учебниците от философския цикъл 9-12 клас. И задължително трябва да си чел произведенията от конспекта, което всъщност не го пише, освен, че цитатите/темите ще са от тях. И да, в този случай и аз съм била самоуверена, тъй като очаквах и бях сигурна на много по-висока оценка. Ама шанс.. :Д
Hell is other people.
-
blablablah
- В началото бе словото
Говорим си за това, че явно този нейтив спийкъ е олигофрен. Друго обяснение няма. 
-
always_love
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
Doh написа:Най-високият ми бал е 24.65, за какво си говорим![]()
Системата за изучаване на чужд език си е малко странна. Аз уча АЕ от детстката градина и като завърших гимназията ( а там беше с усилено изучаване ), нямаше никой, който да го е научил както трябва.
Добре че се занимавах допълнително с АЕ, че да го разбирам повече. От доста време насам чета книги само на АЕ, доста си е забавно, не срещам никакви трудности, даже си чета гладко, разбирам всичко, но ето на - на изпита се издъних и изкарах 4,12...
Изпита ми се стори лесен, не знам просто какво може да съм объркал толкова. Матурата ми се стори на същото ниво едва ли не, а там имам 5,46 и то защото не я приех много сериозно, иначе бих изкарал сигурно доста повече. Не знам какво ми куцаше, но ме е яд не за слабата оценка. Мисля си, че не отговаря на моето ниво, трябваше да е повече... или просто съм твърде самуоверен...
Напълно те разбирам, защото аз съм в същата ситуация, само че с френски език.. Имам чувството, че изпитите им са направени не за да покажат реалните ни знания, а само за да ни демотивират.
Let the music do the talking
хахах матура 5.10 по френски изпит 2
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Jacqueline Kennedy
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Е тия са гадни вече...Нали след 13...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: кандидат-студент
Чакаме 15 часа (:Sols написа:Е тия са гадни вече...Нали след 13...
Once more I say goodbye, to you
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
И като не излязат 15 чакаме 18 и така...Тука са ми увиснали родата от 3 часа на главата,телефона ми се запали,аз самата дип че вече си знам според баловете къде съм приета взех да се тревожа,а тия резултати ги няма и тва е...Unconscious написа:Чакаме 15 часа (:Sols написа:Е тия са гадни вече...Нали след 13...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”