[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- velichkov
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Хайде успех на всички, вярвам, че до 2 часа ще имаме класирания
Сънувах, че мин. бал за ВО е 24,04
Нормално е да се притесняваме и несправедливо да обвиняваме СУ, от това класиране зависи много 
A man's dreams are an index to his greatness !
-
dmv
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Добре де, не ми се карайте
. Просто кандидатствам и в други университети, но там се обявява и кога ще излязат резултатите от изпитите, и времето за чакане е по-малко. Знам, че ще кажеш, че кандидатстващите в СУ са повече, но и екипът е много по-голям...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ама не, Величков, не е нормално. СУ (този път) наистина не е сгафил нищо. Ако знаете какво ви чака, когато ви приемааааат...
Обявили са срокове - щом кандидатствате там, значи се съгласявате с тях.
Обявили са срокове - щом кандидатствате там, значи се съгласявате с тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
FaolchuGray
- В началото бе словото
Форумът е препълнен 
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Faolchu, с колко бал си : ) за ВО/Журналистика ? Интересно ми е, защото се засичаме из темите/специалностите. 
-
FaolchuGray
- В началото бе словото
25, 91 с първо желание "Книгоиздаване"
Твоето първо желание какво е? А балът? 
-
Nemalp
- Да живей словото
^ Оу, много над мене си ! Моят е 23,82 (проклето 3,50 на писмения
)
Много рядко срещано е "книгоиздаване" като първо желание. Помня преди около 4-5 години едно момиче от един форум като ми каза, че е прието книгоиздаване (тя даже е и регната във форума, ако не се лъжа, единият от блоговете с пост за книгоиздаването е неин) седях 1 мин и се чудих каква е аджеба тази специалност и какво толкова има да му се учи
!
Бтв, първото ми желание беше Право, но не изкарах изпита с достатъчно висока оценка (3,80) и няма как да стане фокусът. Та, другата година отново и ще се прехвърлям.
Някакво мега тъпо се получи, приет съм в Абърдийн (Шотландия), Право, ама не мога да замина и кандидатствах тук и беше голямо мазало. Тъпо е да си приет в толкова хубав университет с по-малък прием (май миналата година са били около 225), отколкото СУ, като повечето, които приемат са "скотиш" и в същото време да не можеш да се вредиш в цели 150 места за момчета ...
Та, след Правото ми е ПА и на това се надявам сега...
Много рядко срещано е "книгоиздаване" като първо желание. Помня преди около 4-5 години едно момиче от един форум като ми каза, че е прието книгоиздаване (тя даже е и регната във форума, ако не се лъжа, единият от блоговете с пост за книгоиздаването е неин) седях 1 мин и се чудих каква е аджеба тази специалност и какво толкова има да му се учи
Бтв, първото ми желание беше Право, но не изкарах изпита с достатъчно висока оценка (3,80) и няма как да стане фокусът. Та, другата година отново и ще се прехвърлям.
Някакво мега тъпо се получи, приет съм в Абърдийн (Шотландия), Право, ама не мога да замина и кандидатствах тук и беше голямо мазало. Тъпо е да си приет в толкова хубав университет с по-малък прием (май миналата година са били около 225), отколкото СУ, като повечето, които приемат са "скотиш" и в същото време да не можеш да се вредиш в цели 150 места за момчета ...
Та, след Правото ми е ПА и на това се надявам сега...
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Абе явно ще задам много глупав въпрос, защото от толкова време гледам това съкращение - ПА и си нямам и на идея коя е специалността... о.О Ако може някой да ме светне, че вече ми стана много интересно 
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
-
Nemalp
- Да живей словото
Публична администрация, въпросът не е глупав, не ти е затрябвало - не знаеш : ) !
- velichkov
- В началото бе словото
Ха-ха, Nemalp и аз съм приет в Абърдийн специалност Маркетинг и Реклама, но така се получиха нещата, че предпочетох да остана тук, иначе адски много ми се учи там. Успех ти пожелавам 
-
Nemalp
- Да живей словото
Еее, мания, та, и аз оставам тук, финансовите обстоятелства се промениха и реших, че ще е много, много тежко откъм парите. Иначе, аз още миналата година си го бях сложил Абърдийн на десктопа (2-ро желание), първото беше Единбург, ама ме държаха на холд доста, поискаха ми оценките и ме реджектнаха след това (а как бях хвърлил очи на стипендията им, мммм)
!
Аз още си пазя картата от Абърдийн, поне тя да ми остане спомен.
И на мен много ми се учеше там, щях да заминавам със съученик приет същата специалност като мен, имаше леки съмнения, че само единия ще успее, защото сме еднакви до последната стотна - еднакви дипломи, еднакви ТОЕФЛ резултати, интереси и тн. И мислехме, че може да вземат само единия, ама неее, и двамата получихме оферти и двамата ги покрихме и той сега заминава.
Та, една от мечтите ми е да уча навън, някой ден, не съм сигурен каква специалност, обаче. Евентуално сега ще уча нещо, после ще прехвърля Право, ще го завърша, а после накъде ?!
Много исках да уча и CS (Computer science) навън, но не рискувах, защото оценката по Математика можеше да ме дръпне много и да веднага да ме реджектнат (4-ка), обаче се явих на повишителни, заради дипломата и сега съм с 5 по Мат в дипломата. Живот и здраве, може някой ден и това да опитам, да се надявам на стипендия : ) !
ПП: Сори за дългия и личен пост, ама с този Абърдийн отприщи бент
!
Който не иска да чете, да скролва !!!
ПП2: Мерси, успех и на теб : ) !
Аз още си пазя картата от Абърдийн, поне тя да ми остане спомен.
И на мен много ми се учеше там, щях да заминавам със съученик приет същата специалност като мен, имаше леки съмнения, че само единия ще успее, защото сме еднакви до последната стотна - еднакви дипломи, еднакви ТОЕФЛ резултати, интереси и тн. И мислехме, че може да вземат само единия, ама неее, и двамата получихме оферти и двамата ги покрихме и той сега заминава.
Та, една от мечтите ми е да уча навън, някой ден, не съм сигурен каква специалност, обаче. Евентуално сега ще уча нещо, после ще прехвърля Право, ще го завърша, а после накъде ?!
Много исках да уча и CS (Computer science) навън, но не рискувах, защото оценката по Математика можеше да ме дръпне много и да веднага да ме реджектнат (4-ка), обаче се явих на повишителни, заради дипломата и сега съм с 5 по Мат в дипломата. Живот и здраве, може някой ден и това да опитам, да се надявам на стипендия : ) !
ПП: Сори за дългия и личен пост, ама с този Абърдийн отприщи бент
Който не иска да чете, да скролва !!!
ПП2: Мерси, успех и на теб : ) !
- velichkov
- В началото бе словото
Ееее картата за Абърдийн е супер готина - като кредитна
... много исках да я използвам, че даже в писмата пишеха - "вярваме, че си част от нашето семейство, т.н " Жалко наистина дано да е за добро
П.С Оф да излизат тези класирания, че само спамим ...
П.С Оф да излизат тези класирания, че само спамим ...
-
Nemalp
- Да живей словото
Да, определено от Абърдийн ги бива с маркетинга и рекламата : ) !
И коледната картичка също беше добра : ) !
И коледната картичка също беше добра : ) !
Пичове, вие сте избрали по-трудното, а именно да се мъчите тука, след като сте били приети вече в Шотландия. За щастие хората са измислили Еразъм и ще може да отидете и видите това, което сте пропуснали сега. Просто нещата не стават винаги от първият път и/или по най-леснит начин, но си зависи от човека колко е мотивиран да постигне нещо за което е мечтал.
п.п. Сори, че се намесвам.
п.п. Сори, че се намесвам.
-
dmv
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз само чакам някой оттук да напише "Хора, приет/а съм!!!" и да изстрелям ръката си към мишката и да набера http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/ . Не си мислете, че и без това не проверявам постоянно...