Резултати

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
snow_w
В началото бе словото

Re: Резултати

Мнение от snow_w »

Според мен сега, когато започнат да ги качват лека по лека ще излязат всички.
Аз и за това станах толкова рано.
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Мнение от олимпия »

venetahristova написа:Ако учиш от време на време и си взимаш изпитите ще излезеш от СУ. :) В СУ не е като в свободните университети - лесно влизаш, трудно излизаш.
знам какво е в су.. нямам прекрасен бал,но нямах възможност да се подготвя,поради лични причини,най-малкото което искам е да изкарам просто някакво образование и да се водя студентка
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
elinkaaa
В началото бе словото
Специалност: ne
Курс: друг

Мнение от elinkaaa »

da popitam kak tochno se izchislqva balat

Писането на кирилица е задължително!
svetlio.varna
mimoza89
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от mimoza89 »

Зависи от специалността,за която кандидатстваш.
Изображение
Аватар
Morella Blake
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Morella Blake »

За различните специалности се изчислява по различен начин.Кажи коя те интересува : )

Айде,хора,не остана!Дръжте се!
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
Аватар
venetahristova
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно-информационни науки

Мнение от venetahristova »

олимпия, не всички са си давали голям зор за учене. Не всички са стоели с часове пред учебници и помагала, за да четат и решават тестове, било за матури или изпити. Аз самата си признавам, че съм учела, но от време на време. Много мои учители са ми казвали че не съм последователна - почна едно, оставям го, захвана се с друго.:) Но съм си доволна от резултатите от матурите, от успеха на дипломата също съм много доволна. При все че не съм си налагала да стоя до късни нощи и да уча.
И да ти кажа че голям процент от хората, които кандидатстват го правят ей така, само за да запишат нещо и да имат после висше образование. Защото в момента положение на пазара на труда е че гледат дали имаш висше образование, без значение от позицията.
В момента си търся работа и попадам на доста абсурдни обяви - търсим продавач на цветя с висше образование. Търсим касиерка за хранителен магазин с висше образование...и доста други.
"Всеки живее в отделна действителност." - Шърли Маклейн

БИН - 1 курс
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Мнение от suzi_q »

олимпия написа:
venetahristova написа:Ако учиш от време на време и си взимаш изпитите ще излезеш от СУ. :) В СУ не е като в свободните университети - лесно влизаш, трудно излизаш.
знам какво е в су.. нямам прекрасен бал,но нямах възможност да се подготвя,поради лични причини,най-малкото което искам е да изкарам просто някакво образование и да се водя студентка

И моят случай е абсолютно същия, така че те разбирам. ..!
radossslava
В началото бе словото
Специалност: Тюрколоия

Мнение от radossslava »

Не е въпросът само да излезеш. Въпросът е как, освен ако мечтаната професия за теб не е колекционер на дипломи. Аз не се притеснявам дали ще вляза или изляза, притеснявам се, дали ще получа някакво образование на средно за ЕС ниво или не.
Аватар
venetahristova
В началото бе словото

Но го има и момента, в който някои хора просто не успяват да работят това, за което за учили. Много хора не намират реализация по специалността си. И това е много жалко. Защото след като има дадена специалност в който и да е университет, трябва да има и работа за тези хора. Иначе защо си учил 4-5години. Но за съжаление това е положението в страната ни. Ето защо много млади хора ще бягат навън и ще търсят работа в Израел, Азербейджан, САЩ и дори Австралия.

БИН - 1 курс
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Мнение от олимпия »

Има много университети ,които предлагат "обучение" и съвсем спокойно можеш да си харчиш парите по чалготеки.Моите разбирания са далеч от този идеал.Избрала съм специалности,които ми харесват,независимо дали ще вземам много или пък малко пари.Важното е да го правиш с желанат.Аз съм сигурна пред себе си ,че ако ме приемат ще уча ,защото съм влязла заради това,е може да не е много честно спрямо хората които са учили много,но...аз не учих избрах личните дела,може-би късно се сетих,но пък ако ме приемат ще уча наравно с тези които са изкарали 6.00
Темата за работата и работните места е много дълга..Относно избора на професия-там трябва да обичаш професията си,за да можеш да я работиш качествено и разбира се тя ще бъде доходоносна :geek:
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Аватар
Potato
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия & Potato

Мнение от Potato »

ЕЕеееех, ама каква е тази работа Т.Т Вярно, казаха обяд, но очаквах, че ни лъжат и че като се събудя ще знам малко или много какво ми предстои следващите няколко години. А то...
Не съм от нервните, ама сега ме избива не на притеснения, а на яд.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Ondine написа:тя пълна ама все с по един сезон ... а другите чак октомври ... та успех на всички
включително и на мен
Аз лично мога да ти кажа доста, които надали си гледала и които имат повече от 1 сезон. :)
Аватар
venetahristova
В началото бе словото

Резултатите от матурите бяха излезли към 10часа. Може би към 10.30-11ч. ще има вече резултати. Но всичко е само догадки. :)
Някой да звънне в СУ и да им каже-"По-бърже да качвате резултатите, ей." :mrgreen:

БИН - 1 курс
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

venetahristova написа:Някой да звънне в СУ и да им каже-"По-бърже да качвате резултатите, ей." :mrgreen:
Имам леки съмнения, че това ще помогне. :)
Аватар
venetahristova
В началото бе словото

:) Да излизат вече, че да мога да отида на кино без да го мисля по време на филма.
Иначе оставам тук :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=7lSkFM9CxHY
Последно промяна от venetahristova на 30 Юли 2012, 08:52, променено общо 1 път.

БИН - 1 курс
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”