Резултати

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Re: Резултати

Мнение от олимпия »

никого не тролвам,до преди 20 мин имах около милиметър ,където си въвеждах данните,сега не виждам никакви полета..
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
lillygeorgieva
От дъжд на вятър
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от lillygeorgieva »

в 2 през нощта ли е излязъл френския О.о.
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Мнение от олимпия »

ами да ,аз до тогава проверявах и последно преди да си легна 19 за 20 юли проверих и имах оценка ..затова смятам,че сега всичко е възможно :) Все пак това са компютърни истории,не ги разбирам,лишени са от всякаква логика
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Ondine
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ondine »

как да си легне човек и да се надява да заспи по-бързо като в тия жеги поне 30 минути се върти като ... :D
Изображение
alveola
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от alveola »

Е, разбрахме, че даже и в 0,00 минути няма да ги пуснат :D така че остава за утре по обед
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

най-лошото е че сигурно всички вече си изгледаха сериалите ... и сега какво ще правим цяло лято ..
Изображение
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

олимпия написа:никого не тролвам,до преди 20 мин имах около милиметър ,където си въвеждах данните,сега не виждам никакви полета..
Не съм си го и помислил даже :) Факта че в момента има 11 страници оправдава тролването , което активизира темата.
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Мнение от олимпия »

Не знам за вас,но на мен ми е много напрегнато.. знам ,че вече е късно,но..
Виждам как хора с отлични оценки се притесняват, а пък аз да не казвам..,разбира се нищо няма да се промени ,дали ще е сега или утре ...но така сме устроени хората.Знам ,че някои ,ще кажат да си учила..но не е само до учене
....
А относно системата,аз си го обяснявам така:
Някои балове са изчислени, всичко го прави компютър и се държи в една голямаа база данни,след това се изчисляват и другите балове и т.н,до този момент и после като свърши всичкото изчисляване,дори и в 5 сутринта ,системата автоматично ги пуска в сайта.. Може да живея в голяма заблуда,някой компетентен да каже
Jacqueline Kennedy
Аватар
andreana_
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от andreana_ »

Лека нощ на всички :) дано утре денят ни започне добре и да има за какво да се хвалим :connie_finishline: още малко остава, дръжте се :))
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Мнение от suzi_q »

Ами естествено, че накрая на някои хора няма да им излиза нищо в сайта за класиранията,след като хо пренатоварвате с проверки през 5 мин.успокойте се,утре ще се знае!
Аватар
Unconscious
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Unconscious »

Те, че са готови, предполагам че са готови още като излязоха резултатите от изпита, понеже те имат абсолютно всичко, което им трябва...
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Ondine написа:най-лошото е че сигурно всички вече си изгледаха сериалите ... и сега какво ще правим цяло лято ..
Ако говориш за това, за което си мисля.. не сме ги изгледали още бе. :) Замунда (опа, май това е реклама) е пълна с нови сериалчета, които си заслужават. Пожелавам ви приятни сънища и утре като станете да не се изненадвате много, че сте приети в това, в което искате. : )
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

тя пълна ама все с по един сезон ... а другите чак октомври ... та успех на всички
включително и на мен
Изображение
Аватар
feichkaaa
В началото бе словото

Мнение от feichkaaa »

Оле, като гледам колко много хора не спят и колко много чакат резултатите... а си мислех, че само аз съм откачила :D
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от SevenDayS »

Хора, нервите се, че някой ви е излъгал... тепърва ни предстои да ни лъжат за много по - сериозни неща ...
А с риск да се повторя, пак ще кажа, че на мен ми се обадиха в 2ч. сутринта, за да ми кажат, че класирането е вече факт преди една седмица и веднага скочих да пускам компютъра и на края ... х*й ... така че всичко с времето си ..
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”