[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от losholosho »

абе какви СХЕМИ мислите вие бе... чакайте резултатите и тва е ,а тия като мен да си търсим работа....--> jobs.bg
launcher
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от launcher »

Това са данните само за мъжете. В тази статистика няма как да фигурират тези с двойки.
Всеки може и сам да изчисли бройката по данните, които има в темата.
Ето от примерите в статистиката, която направих- на първа сесия с 3.10 са общо 396 мъже. С оценка 3-3.10 вероятно са 131 мъже или както съм написал общо 527.
Бегло погледнах някои данни, които са подавали девойките за Математика II сесия I, макар и оскъдни приемам около 340 жени са изкарали над 3.00. Приемам, защото като са малко данните не мога да изчисля индивидуалния коефициент за жените.
Или сборувано над 3.00 общо имат ориентировъчно 867 кандидат студенти. Излиза, че от 1005 явили се на Математика II сесия I, като се извадят тези с над 3.00 се получават около 140 души с двойки.
Дали е така не мога да кажа със сигурност разбира се
Сигурно е така аз не съм съобразил, че това е статистика само за мъжката част за това се получава почти 500.
alg
В началото бе словото

Мнение от alg »

оto, браво за труда ти, но за жалост, не помага много, щеше да е много по лесно ако бяха съчетали резултатите от двете сесии и ти пише колко точно мъже/жени имат по добра оценка от твойта най висока, или още по хубаво - ако бяха направили колко хора имат по голям от твоя бал :D щеше да ни е много по лесно, ако искаме да си знаем шансовете, а така само смятаме вероятности :D
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

alg написа:оto, браво за труда ти, но за жалост, не помага много, щеше да е много по лесно ако бяха съчетали резултатите от двете сесии и ти пише колко точно мъже/жени имат по добра оценка от твойта най висока, или още по хубаво - ако бяха направили колко хора имат по голям от твоя бал :D щеше да ни е много по лесно, ако искаме да си знаем шансовете, а така само смятаме вероятности :D
е ако е така много хора които могат да влезнат в ФМИ няма да се откажат :Д а сега например някой с 17 бал може да се откаже.. и така :D
Trevichko
В началото бе словото

Мнение от Trevichko »

Момчета не толкова неточна статистиката
Грубо казано се борим 800м
Всеки с 3,5 +6 он дипломата се вписва в тези 300 места
И ако случайно двойките не влизат в тази статистика,\което ме съмнява\да кажем,че са 100
800-260\с успех под 3,5\-100\двойки\-300\бр места\=140 те са с неизвестен бал
Съгласни ли сте с това разсъждение.....?
ZEEP
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ZEEP »

Ако ме питате мен аз съм на мнение че има повече хора който са били на изпит по математика и няма да кандидатстват в ФМИ.
Все пак с математика можеш да се запишеш 20-30 специалности.
И сега като се сетих за момчетата ни дето са с бал до 17 и около мисля че ще бъде глупаво някой с 5.50 - 6 на матурата да ви земе местото.Не изкарате ли над 4.00 на мат2 нямате преднина.
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

ох стига спекулации ,че вече лошо ми става.. главата ме заболя..
oto
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от oto »

Чета тази тема още от февруари. Постоянно има въпроси за това кой каква оценка е имал и колко души са били пред него тази, че и миналата година. По подобен начин се е развивала темата и за предната кампания. Това е статистика само от изпитите, в нея не са включени хората с бал до максимален 18, които са кандидатствали само с матура, без да се явяват на тези две сесии. Идеята ми беше имайки тези оценки от двете сесии като ги сравните с вашата да придобиете представа колко души от двете сесии /с оценка 4.00 и нагоре/ са с вашата оценка и по-голяма и да си направите една груба сметка сега, преди да излезнат класиранията, доколко имате шанс за това, което сте писали като желания. Това ще е полезно и за кандидатстващите догодина за сравнение, в случай, че модераторите решат да използват поста ми при съставянето на новата тема.
Trevichko написа:И ако случайно двойките не влизат в тази статистика,\което ме съмнява\
Не съм съгласен. Двойките не влизат в статистиката ми.
alg написа:за жалост, не помага много, щеше да е много по лесно ако бяха съчетали резултатите от двете сесии и ти пише колко точно мъже/жени имат по добра оценка от твойта най висока, или още по хубаво - ако бяха направили колко хора имат по голям от твоя бал :D щеше да ни е много по лесно, ако искаме да си знаем шансовете си , а така само смятаме вероятности :D
Това никога университет не би го направил по този начин. Който и да е той. Борбата е за студенти и държавна субсидия. Мисля ни е ясно, че няма да ни улеснят максимално, като научим шансовете си предварително и изберем в кой университет да се запишем :D
alg
В началото бе словото

Мнение от alg »

oto написа:
alg написа:за жалост, не помага много, щеше да е много по лесно ако бяха съчетали резултатите от двете сесии и ти пише колко точно мъже/жени имат по добра оценка от твойта най висока, или още по хубаво - ако бяха направили колко хора имат по голям от твоя бал :D щеше да ни е много по лесно, ако искаме да си знаем шансовете си , а така само смятаме вероятности :D
Това никога университет не би го направил по този начин. Който и да е той. Борбата е за студенти и държавна субсидия. Мисля ни е ясно, че няма да ни улеснят максимално, като научим шансовете си предварително и изберем в кой университет да се запишем :D
да да. Знам. Съгласен съм :!: Просто казах, че щеше наистина да ни е много по лесно :wink:
ZEEP написа:Ако ме питате мен аз съм на мнение че има повече хора който са били на изпит по математика и няма да кандидатстват в ФМИ.
Все пак с математика можеш да се запишеш 20-30 специалности.
И сега като се сетих за момчетата ни дето са с бал до 17 и около мисля че ще бъде глупаво някой с 5.50 - 6 на матурата да ви земе местото.Не изкарате ли над 4.00 на мат2 нямате преднина.
до колкото съм запознат, при тях математика І и математика ІІ са равносилни. Ако е така, съмнявам се, че ще има много eнтусиасти да се записват на математика ІІ щом тя се умн. колкото и мат І ;) малцина са, така че не се надявай много на това ами си чакай понеделника да дойде и това е :D
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

ЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕННЕ НЕ ИСКАМММ ДА ГЛЕДАМ !!! ДОБРЕ ЗНАМ ,ЧЕ НЯМА ДА СЪМ ПРИЕТ !!! ЗНАМ ГО !!! не искам да гледам :D НЕ ИСКАМ УТРЕ ДА ДОЙДЕ
MartoB
В началото бе словото
Специалност: ne znam

Мнение от MartoB »

Брато споко бе, нали ти казах че ще ни приемат ако не утре,със сигурност до 3-то класиране :wink: Между другото добра новина,един приятел дето кандидатства с мен вече се отказа и се записа нещо съвсем различно-така че 1 място повече....а и съм убеден, че има и други като него...факт е, че мин. година е имало свободни места Инфо,Статистика,Приложна мат и Мат за 4-то класиране,в което участват само неприетите!
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

аз много се чудя за приложна математика доста доста добра спец е
MartoB
В началото бе словото
Специалност: ne znam

Мнение от MartoB »

Хехе като кажеш после кво си завършил хората ще те глидат разбиращо :king: Майтап,ама аз без майтап забравих да я пиша а също и мат,после се сетих, ама беше вече късно...
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от driplio »

явно днес няма да качат резултатите :( ...
ДС - :pukeright:
Аватар
Radeon
В началото бе словото
Специалност: КН
Курс: първи

Мнение от Radeon »

driplio написа:явно днес няма да качат резултатите :( ...
мхм утре сутрин трябва да ги знаем вече
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”