Късметлия, аз съм с почти 200
Изпита по английски
Модератор: Boromir
Тва да не е било на CAE миналата зима, че от нашето даскало се оплакваха точно от товаNusha написа:Ще имам какво да разказвам...
На един изпит по Англ. във Варна залата беше с ужасна акустика, на долния етаж правиха ремонт и нищо не се чуваше от Listening-a (а той и без това беше гаден и се слушаше веднъж...) Чак квесторката ни съжали....
Не ми се мисли просто...
Интересно ми е тези отзад как ще чуват диктовката
И сега пак ако са някакви с говорни дефекти!!!
[/quote]
Хора,спокойно,бе!!!всичко се чува,вижда и т.н.!!!Разбирам,че се притеснявате,но не го избивайте чак пък толкова!
този изпит не се прави за първи път,тъй че...
И какви хора с говорни дефекти,я се опомнете!!!
Хора,спокойно,бе!!!всичко се чува,вижда и т.н.!!!Разбирам,че се притеснявате,но не го избивайте чак пък толкова!
този изпит не се прави за първи път,тъй че...
И какви хора с говорни дефекти,я се опомнете!!!
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами ходил съм на олимпиада по английски, организирана от СУ, и жената, която ни диктуваше, имаше ужасно произношение! Да не говорим (поне в нашия край) колко от преподавателите са рускини, а повярвайте ми и те си имат свое си специфично произношение, което понякога може да те подведе.user0 написа:И какви хора с говорни дефекти,я се опомнете!!!
И аз бях на тази олимпиада и почти всички в моята стая бяха от Варна
А жената, която диктуваше.. все едно за пръв път четеше текст на английски език
Но, мисля, това в СУ не се случва..
Децата, които си играят на живот, съзират неговите истински закони и отношения по-ясно, отколкото възрастните, които мислят, че са по-разумни поради опита си, тоест поради провалите си. Великият човек запазва ума на дете.
И аз съм тамHitomi-chan написа:Видях си разпределението за изпита...Аз съм в Химическия факултет,етаж 1,зала 130...Има ли някое другарче ,което също ще се мъчи там?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз бях така в ПУ, но стоях на втория ред и всичко чух, тъй че зависи много и от мястотоBerserker написа:искренно ви съчуствам, аз за УНСС бях със 100 човека... диктовката я забравете направо....

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Милата... {}{}{}Ice_Spirit написа:Berserker,щях да понеса дори 100,но 200...............

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .