не е задължително, задължително е ако искаш да си запазиш мястото. Ако е задължително, ще е кофти, защото тези които сме приети и сме се записали в ТУ промерно и дипломата ни е тамChristinaa написа:Тоест трябва задължително да отида и да депозирам диплома,за да продължа на 2ро класиране,така ли ?
Разни въпроси
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: относно етапите на класиране
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Ако са те приели някъде на пъвро класиране, не можеш да продължиш във второ без да депозираш диплома. Ако не са те приели никъде на първо класиране, продължаваш автоматично без да депозираш.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Интересно е как в една тема преповтаряме едни и същи неща..
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Още по-интересно е, че има една "голяма" тема с всички въпроси за КСК, записвания и т.н. Май само ние я знаем!Bishop написа:Интересно е как в една тема преповтаряме едни и същи неща..
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
хахахахаха това ми хареса!Bishop написа:Интересно е как в една тема преповтаряме едни и същи неща..
По темата: Някъде бях прочел из форума, че ако те приемат от 3-то желание, а не го изкаш, записваш се за второ класиране и ако не ти стигне балът за първите ти две желания, си оставаш с 3-тото желание и на второ класира... А ако си писал 7 желания, а те приетам от трето, автоматичко останалите четири горят и се състезаваш само с три желания.
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Да беше само еднаBishop написа:Интересно е как в една тема преповтаряме едни и същи неща..
For a moment your eyes open and you know
добре аз имам въпрос, който не мисля, че е повтарян
след като се записах ТУ, дипломата ми остана там. Според мен ако отида да си я поискам за да кандидатсвам в СУ няма да са много очаровани. Някой знае ли дали има шанс да не ми я дадът и какво да правя в такъв случай
след като се записах ТУ, дипломата ми остана там. Според мен ако отида да си я поискам за да кандидатсвам в СУ няма да са много очаровани. Някой знае ли дали има шанс да не ми я дадът и какво да правя в такъв случай
- aishiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление (немски език)
разбира се,че няма да са доволни от факта че губят студент....но в края на краищата никой няма насила да те кара да останеш в ТУ...така че най-много да не ти върнат сем. такса (най вероятно част от нея) и да те смъмрят малко 
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
мила, въпросът е, че не знам дали на второ ще ме приемат това, което искам в СУ и не е хубаво да се отписвам от сигурното ми място в ТУ
ами ако е възможно само да си взема проклетата диплома и да се пусна на второ в СУ
смъмрянето ще го преживея, сем. такса - не чак толкова, нооо да се отпиша от ту и да не ме приемат в су в това което искам - това няма да го преживея 
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Като те е страх от мечки, не ходи в гората.alg написа:мила, въпросът е, че не знам дали на второ ще ме приемат това, което искам в СУ и не е хубаво да се отписвам от сигурното ми място в ТУами ако е възможно само да си взема проклетата диплома и да се пусна на второ в СУ
смъмрянето ще го преживея, сем. такса - не чак толкова, нооо да се отпиша от ту и да не ме приемат в су в това което искам - това няма да го преживея
- aishiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление (немски език)
в такъв случай можеше просто да напишеш едно-единствено желание и да участваш във всички класирания, докато не те приемат, без да депозираш дипломаalg написа:мила, въпросът е, че не знам дали на второ ще ме приемат това, което искам в СУ и не е хубаво да се отписвам от сигурното ми място в ТУами ако е възможно само да си взема проклетата диплома и да се пусна на второ в СУ
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
благодаря за адекватата и полезна информация, свързана с въпроса миBishop написа:
Като те е страх от мечки, не ходи в гората.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Eee.. не ме характеризирай като хейтър без да ме познаваш де. : ) Въпросът е, че много хора са като теб - така е в живота, всеки ден играем една руска рулетка. И само и единствено ти можеш да си помогнеш сам като решиш какво искаш повече и за кое имаш повече шанс.alg написа:благодаря за адекватата и полезна информация, свързана с въпроса миBishop написа:
Като те е страх от мечки, не ходи в гората.бях забравил, че по форумите има такива, които винаги ще ти помогнат в "хейтстаел"
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В тази тема май почвата не е много плодородна, за да назрее нещо за пред хора. Ключ засега, пък после ще видим.