Въпрос към кандидатстващите в два университета
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Въпрос към кандидатстващите в два университета
Кандидатствах и в СВУБИТ.Там резултата излиза преди този в СУ,ако съм приет на първо класиране и се запиша,освен,че ми взимат дипломата,си плащам и семестриалната такса,която губя,ако си изтегля документите,за да се запиша на друго място(евентуално в СУ).Предполагам,че и други от вас са се сблъскали с проблема и ще ми е интересно да чуя мнението ви. 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
И аз преди време се сблъсках с казуса СВУБИТ - Специализирано висше училище за библиотечно-информационни технологии. Отскоро е Висше училище. Беше колеж.
Така им е практиката. Който кандидатства там поема риска да се запише в СВУБИТ, преди да са излезли резултатите в СУ. Няма начин
уСпех
Така им е практиката. Който кандидатства там поема риска да се запише в СВУБИТ, преди да са излезли резултатите в СУ. Няма начин
уСпех
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
alhimikat прав си,но дали само там е така?И в СУ щом те приемат и се запишеш,ти взимат дипломата(която м/у другото се съхранява в университета до завършване на образованието или до напускане)и плащаш семестриална такса.В СУ,обаче връщат 90% от таксата,ако си изтеглиш документите преди започване на учебната година.
Оказва се,че в колко и университета да кандидатстваш,в първия в,който те приемат трябва да се запишеш
Оказва се,че в колко и университета да кандидатстваш,в първия в,който те приемат трябва да се запишеш
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
Чл. 34. Класираните кандидат-студенти от първия етап от 8 до 10 август вкл. имат възможност :
1. Да се запишат в специалностт, в която са класирани, като не участват в следващите етапи
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно или колежанско образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране
3.Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
ей тва пише
1. Да се запишат в специалностт, в която са класирани, като не участват в следващите етапи
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно или колежанско образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране
3.Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
ей тва пише
Angelina_Jolie написа:2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно или колежанско образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране
Ама наистина ли е така? Гадно. При мен не беше така. Отидох си до трето класиране без дипломата.
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото