Записване и заверяване на семестър
Модератор: sientelo
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Записване и заверяване на семестър
Препоръчително е. Освен ако нямаш против да се окажеш в списъка с изключените студенти, както стана последния път с група шемети, които забравили да заверят след като платили... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Chang'e
- В началото бе словото
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Всъщност питах точно това преди няколко дни секретарката на нашия център и ми каза, че за разлика от минали години тази година били инструктирани да са максимално точни, т.е. всичко да е платено и заверено до 29ти. Не могло както преди да си платиш до срока, пък после да се записваш когато можеш
There used to be a greying tower alone on the sea,
you became the light on the dark side of me...
you became the light on the dark side of me...
Мене са ме записвали един месец след посочения краен срок, но съвсем не желая да минавам пак през това... Секретарката направо ми го изкара през носа..
la douleur exquise
Извинявам се за въпорса си , ако не е за тук, но преподавателите в какъв срок са задължени да изенсат резултатите от оценките? По принцип има ли такъв срок? Примерно съм имала изпит на 17, а все още не са ни изнесли оценките, ще го направят примрно този петък. Това нормално ли е?
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма такъв законно определен срок. Но трябва да върнат протоколите в рамките на три дни след сесията и там може да си видиш оценката.
Into the endless we ride... 
-
kriko
- В началото бе словото
- Специалност: ??
Здравейте. Може ли да ми кажете горе-долу около кои дати ще е времето за плащане на такса и записване за втори курс?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
А къде може да порчетем това?svetlio.varna написа:От сега до 10 октомври.
- Jarrita
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология
- Курс: първи
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... v_semest_rAneto написа:А къде може да порчетем това?svetlio.varna написа:От сега до 10 октомври.
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Albert Einstein
благодаряJarrita написа:http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... v_semest_rAneto написа:А къде може да порчетем това?svetlio.varna написа:От сега до 10 октомври.
А за всяка нова учебна година се подават молби за медецински осигуровки. Тези молби откъде трябвад а се вземат, защото нали като си платил семестъра е по-добер като отидеш в отдел Студенти да си подадеш и тогава тази молба?
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Ако имаш предвид декларациите за здравно осигуряване, те се подават само когато ти се смени декларирания статут (т.е. започнеш/спреш да работиш и да се осигуряваш от друго място). Не е нужно да се подава всяка година, ако статутът ти не се е променил.Aneto написа:А за всяка нова учебна година се подават молби за медецински осигуровки. Тези молби откъде трябвад а се вземат, защото нали като си платил семестъра е по-добер като отидеш в отдел Студенти да си подадеш и тогава тази молба?
Мога ли да си запша семестъра преди още да е свършила поправителната сесия, защото имам един изпит на 14 септ, но мога и преди това да си платя семестъра?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ако ти е наложително, можеш и преди това да платиш семестъра и да си завериш - просто ще запишеш с един условен изпит, който после като си вземеш на септември, всичко ще ти е на 6.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Някой може ли да ми каже със сигурност с колко невзети изпита можем да запишем следващата година и дали практики и избираеми дисциплини влизат в тази бройка ???