[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
мисълта ми беше, да има по голям бал от нашия и да е писал на първо желание ИС, информатика или каквото и да е било друго, в което той ще влезе 100% и ще ни освободи място на нас 
И това не ме топли,защото съм писал само 4-те специалности.Просто не искам да уча друго,а това с прехвърлянето е много тегаво...успех 5,50alg написа:мисълта ми беше, да има по голям бал от нашия и да е писал на първо желание ИС, информатика или каквото и да е било друго, в което той ще влезе 100% и ще ни освободи място на нас
да, вярно е
но все си мисля, че поне в ИС или И ще влезеш
успех 
Мерси дано се запознаем наяве.....alg написа:да, вярно ено все си мисля, че поне в ИС или И ще влезеш
успех
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Добре добрее... разбрах няма да уча ком.спец... поне тази година :Д СТАТИСТИКА ДРЪЖ СЕ ИДВАМММММММ ;( ;(
погледни от добрата страна - статистика е пълно с момичетаlosholosho написа:Добре добрее... разбрах няма да уча ком.спец... поне тази година :Д СТАТИСТИКА ДРЪЖ СЕ ИДВАМММММММ ;( ;(
- losholosho
- В началото бе словото
ми ела там :Д
- marteen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Малее , малее ... сега като гладам ... и аз съм на вашето положение ... но все пак много се надявам за ИС на второ трето класиране 
Какъв отбор юнаци се събрахме в този форум......Май само ни гледат сеира,как се тюхкаме..
какво ти пука?Trevichko написа:Какъв отбор юнаци се събрахме в този форум......Май само ни гледат сеира,как се тюхкаме..
абе не знам, според мен не се надявайте много на второ, трето класиране. В ТУ в специалноста която исках, беше приет един фр с 0,2 по голям бал от моя и си викам " цар съм на второ" - ми неmarteen написа:Малее , малее ... сега като гладам ... и аз съм на вашето положение ... но все пак много се надявам за ИС на второ трето класиране
Така че - има надежда, момчета!
Последно промяна от alg на 26 Юли 2012, 09:12, променено общо 1 път.
- losholosho
- В началото бе словото
никва надежда бате.... сега тука сигурно тия с 24 бал седят и се заливат от смях...
абе човек, раздай го малко по ведроlosholosho написа:никва надежда бате.... сега тука сигурно тия с 24 бал седят и се заливат от смях...
- marteen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Извод : Да сме учили когато му беше времето ! На тоя предварителен трябваше да изкарам над 4.50 без проблем ... ама типично в мой стил ... изпуснах питомното и тръгнах да гоня дивото 
Ако тези,които ще се откажат са около 200,има надежда......alg написа:какво ти пука?Trevichko написа:Какъв отбор юнаци се събрахме в този форум......Май само ни гледат сеира,как се тюхкаме..![]()
абе не знам, според мен не се надявайте много на второ, трето класиране. В ТУ в специалноста която исках, беше приет един фр с 0,2 по голям бал от моя и си викам " цар съм на второ" - ми неmarteen написа:Малее , малее ... сега като гладам ... и аз съм на вашето положение ... но все пак много се надявам за ИС на второ трето класиранеВъпреки, че в СУ е различно, класирането излиза последно, а и много хора, явили се тука на изпит и приети в ТУ, ще предпочетат ТУ. за второ класиране се надявам бая места да се освободят
![]()
Така че - има надежда, момчета!
е не се надявай да се откажат 200 човека