Май някой си прави гаргара с насkristiyanCHO написа:Вижте това http://www.segabg.com/article.php?id=139869. Коментарите по-долу са от 2004 година.
[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
-
oto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Не само, че си правят гаргара с нас , ами заслужават да напълним пощата на Mediapoll с питания защо преписват данни от преди 8 години
Направо съм изумен докъде може да стигнат журналистите в България!
Някой изобщо писал ли е Статистика и нещо от Физика?
-
ZEEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Защото още от април знам че съм приет и се наживях,пък и мечтая в СУ да уча от 3 години.Иван Сл. написа:Октомври? След като излязат класиранията, повярвай, ще го удариш на живот, преди да се потопиш в учебния процес. Не знам защо толкова очакваш откриването на новата учебна година.
Вижте тук http://www.cross.bg/1316977 пише колко хора за коя специалност и тн.
Аз не знам къде съм тръгнал да се боря за СИ с бал 16.64, като гледам тази статистика и коментари тука, саднахте ме, хора 
Никой ли не намери Инфо за бр.кандидати по специалности кск2011.....
човек, какво те интересува от миналата година ;dTrevichko написа:Никой ли не намери Инфо за бр.кандидати по специалности кск2011.....
Да си направя сметка ,имам ли шансове.
Защото,както се вижда се борим 800м. за 250-300 места
Вярно миналата година много са паднали баловете,но е добре да се види дали кандидатите са били толкова.
Вярно миналата година много са паднали баловете,но е добре да се види дали кандидатите са били толкова.
ОБЩ БРОЙ КАНДИДАТСТВАЩИ :Trevichko написа:Да си направя сметка ,имам ли шансове.
2012г.- 10697 кандидата
2011г.- 11253 кандидата
2010г.- 10829 кандидата
само това намерих, по отделно не мога, но не виждам как ще те стопли това, ако видиш, че миналата година са били толкова
Никак не ме топли....
И аз съм на твоя хал с бала.
колко ти е?Trevichko написа:Никак не ме топли....
16,45alg написа:колко ти е?Trevichko написа:Никак не ме топли....
еми човек, единствената надежда е много хора с по висока оценка да са се записали в ТУ, УНСС и др
или да има доста хора с над 5.00, които искат други специалности от СИ и КН
но се съмнявам да са много
Тази статистика ако е вярна, то доста малко са писали първо желания ИС 
Мисля,че това с желанията не е много от значене,защото почти всички кандидати са писали и четирите комп.специалности.Даже и да си писал 1желание Инф.-винаги някой с по-висок бал ще те измести,независимо,че напр.Инф. му е 3-4 желание..alg написа:еми човек, единствената надежда е много хора с по висока оценка да са се записали в ТУ, УНСС и дрили да има доста хора с над 5.00, които искат други специалности от СИ и КН
но се съмнявам да са много
Тази статистика ако е вярна, то доста малко са писали първо желания ИС