книгата му е фундаментална за езика на тялото, не знам как направи асоциация с двете мацки...stoyan.dyulgerov написа:Алън ПийзChauncey написа:NLP, ESP, алън пийз, джо наваро... извънкласна дейностPotato написа:Радвам се, че все още никой не се е изцепил, че се надява да се научи да чете мисли и езика на тялото? Също Барбара Стрейзънд, Лайза Минели и макарони със сирене, нали?
Още, две врачки от махалата
Между другото, от всичко изброено, за невролингвистичното програмиране мога да потвърдя, че действа. Ама наистина действ, просто е далеч от науката психология. По-скоро автохипноза + Луиз Хей на хетеросексуален език >)
да, действа, и методът силва действа, и създитателната визуализация действа, и автохипонзата действа, и утвържденията действат, всичко действа като го правиш продължително време и спазваш правилата... и защо NLP ще е далеч от психологията, когато става въпрос за rapport, anchoring, има и много life coaching сегменти, прилага се в абсолютно всякакви ситуации и е ключ към по-доброто разбиране на хората? хасъл психологическо ми изглежда на мен