Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Излиза така все едно пушачите са някакви изроди..като чета някои мнения.
Ще се договирте със съквартирантите си да не се пуши в стаята, ще си наложите някакъв ред, а ако не разбират от дума отивате при домакинката и се оплаквате. Две приятелки така изгониха третата си съквартирантка, но не защото пушеше, а защото си беше гадина отвсякъде..Да не ви плаша, но ако попаднете на съквартиран със само 1 вреден навик и това е пушенето - считайте, че сте спечелили от лотарията

Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
-
LewsTherin
- В началото бе словото
Аз не бързам с темата защото все пак все още не съм приет
. Ако ме приемат живи и здрави ще направя темата, а ако вече сте я направили ще се включа 
Георги и Радостина ^^
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Дочух,че при кандидатстването за общежитие се искат трудовите договори и подписите и на двамата родители,ами ако единият родител живее в чужбина и няма намерение да се връща ?
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
аз си правя запис за темата, че може да се окаже, че ще си търся заешки съквартирантки (като всяка година по същото време)...
А между другото - големи изисквания - голямо нещо- няма нищо трудно в съгласуването пушач-непушач.Аз например се съобразявам с двете ми съквартирантки, които са непушачки и никога не съм им одимявала света.Пък и всички знаем, колко е неприятно някой да пуши в стаята и вместо в чаршафи миришещи на Ленор, да си лягаш в чаршафи миришещи на Марлборо..
че е мизерия и теснотийка е вярно, ама ако пък толкова не ви понася има квартири и хотели
В смисъл- знаете защо идвате на общежитие- защото е изгодно и плащате по-малко..Е не може да очаквате за 50 лева на месец ( грубо) хотел Шератон или тристаен апартамент в центъра с паркет и алуминиева..съгласете се и приемете условията такива каквито са...
А между другото - големи изисквания - голямо нещо- няма нищо трудно в съгласуването пушач-непушач.Аз например се съобразявам с двете ми съквартирантки, които са непушачки и никога не съм им одимявала света.Пък и всички знаем, колко е неприятно някой да пуши в стаята и вместо в чаршафи миришещи на Ленор, да си лягаш в чаршафи миришещи на Марлборо..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Ами един приятел подочул от друг и явно се е получил счупен телефон.Успокои ме,наистинаslighter написа:кой те излъга така брутално?
- Biondetta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
И при какво положение можеш да попаднеш в блок на друг университет? (всъщност мен не ме касае пряко това, просто ми е интересно). В нашите блокове (на Консерваторията) също се настаняват студенти от СУ и ако не се лъжа и от УНСС. Може би ако останат свободни места се предоставят на университет с повече студенти. Все тая. : ) Успех, дано намерите правилната половинка за съжителство!
"Погиб поэт! - невольник чести -
Пал, оклеветанный молвой,
С свинцом в груди и жаждой мести,
Поникнув гордой головой! ..."
Пал, оклеветанный молвой,
С свинцом в груди и жаждой мести,
Поникнув гордой головой! ..."
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Естествено,че всички пушачи ще се съобразяваме с непушачите,но няколко приятелки са ми разказвали за техните съквартирантки-върли противници на пушенето,които пък не уважавали изобщо нуждата от време на време да припалиш на прозореца и ставали невероятни скандали..
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Някой беше предложил да се направи тема търсещите съквартиранти.Ще се прави ли такава? : )
We are all mad here.
Айде и аз да се изкажа в темата ,не бих заложила на случайния принцип макар,че имах невероятния късмет да съм цяла година сама в двойна стая,семеен блок.Ама първия месец бях с една мацка дето се изнесе,завърши де.Но такова нещо не бях виждала просто,не мога да повярвам,че човек може да живее на толкова мръсно, в хладилника и имаше неща мухлясали от преди година,пушеше си вътре(и аз пуша) ама като е топло времето да излиза на терасата се пак,въпреки че терасата беше станала на склад ,10 чувала с боклук явно беше прекалено велика да си го изхвърли,и въобще не сме си говорили ,аз се опитвах в началото на повече от здравей-здрасти ама не ставаше,влизаме с една приятелка у нас и поздравяваме тя нищо мълчи си,надуваше си музика докато уча,канеше си някакви до сред нощите дори не ме викаха при тях,не че са длъжни де ама се пак не е приятно на втория ми ден още,сутринта съм на лекции и те си правят купон.Брат ми дори като видя стаята,той живее с 3 момчета ,че такова чудо никога не е било при тях.Е да не ви плаша де сигурно има и нормални съквартиранти.Дано!
Успех с настаняването и най-добре намерете познати,с които да ви настанят. 
Ако имаме максимален бал което е равносилно на 6 за класацията, по-голяма ли е вероятността да ме настанят в посочения от мене блок 
И пак да питам-къде мога да видя снимки от различните блокове (отвътре) и някой да каже г/д къде как са условията. В 51 блок имам познат показа ми няколко снимки и изглежда супер-алуминиева дограма, хубав гардероб, 3 бюра и нови етажерки, хладилник и телевизор (които не са техни).
И пак да питам-къде мога да видя снимки от различните блокове (отвътре) и някой да каже г/д къде как са условията. В 51 блок имам познат показа ми няколко снимки и изглежда супер-алуминиева дограма, хубав гардероб, 3 бюра и нови етажерки, хладилник и телевизор (които не са техни).
За съжаление не е по-вероятно. По мои наблюдения и 18 блок е много хубав.
И още нещо.. Хладилници и телевизори би трябвало да дават навсякъде, но с много зор ..
-
LewsTherin
- В началото бе словото
Аз бях предложил да направим тема за търсещите съквартиранти обаче не бързам с темата защото все още не съм приет! 
Георги и Радостина ^^
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Хах, лъжеш се. Малко са местата, на които дават.m.g. написа:И още нещо.. Хладилници и телевизори би трябвало да дават навсякъде, но с много зор ..
Бъди себе си, има достатъчно други хора.