Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
peps™
В началото бе словото

Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Мнение от peps™ »

Излиза така все едно пушачите са някакви изроди..като чета някои мнения. :) Ще се договирте със съквартирантите си да не се пуши в стаята, ще си наложите някакъв ред, а ако не разбират от дума отивате при домакинката и се оплаквате. Две приятелки така изгониха третата си съквартирантка, но не защото пушеше, а защото си беше гадина отвсякъде..Да не ви плаша, но ако попаднете на съквартиран със само 1 вреден навик и това е пушенето - считайте, че сте спечелили от лотарията :wink: :)
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
LewsTherin
В началото бе словото

Мнение от LewsTherin »

Аз не бързам с темата защото все пак все още не съм приет :). Ако ме приемат живи и здрави ще направя темата, а ако вече сте я направили ще се включа :)
Георги и Радостина ^^
Denislav
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Дочух,че при кандидатстването за общежитие се искат трудовите договори и подписите и на двамата родители,ами ако единият родител живее в чужбина и няма намерение да се връща ?
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

кой те излъга така брутално?
한류
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

аз си правя запис за темата, че може да се окаже, че ще си търся заешки съквартирантки (като всяка година по същото време)...
А между другото - големи изисквания - голямо нещо- няма нищо трудно в съгласуването пушач-непушач.Аз например се съобразявам с двете ми съквартирантки, които са непушачки и никога не съм им одимявала света.Пък и всички знаем, колко е неприятно някой да пуши в стаята и вместо в чаршафи миришещи на Ленор, да си лягаш в чаршафи миришещи на Марлборо.. :roll: че е мизерия и теснотийка е вярно, ама ако пък толкова не ви понася има квартири и хотели :mrgreen: В смисъл- знаете защо идвате на общежитие- защото е изгодно и плащате по-малко..Е не може да очаквате за 50 лева на месец ( грубо) хотел Шератон или тристаен апартамент в центъра с паркет и алуминиева..съгласете се и приемете условията такива каквито са...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Denislav
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

slighter написа:кой те излъга така брутално?
Ами един приятел подочул от друг и явно се е получил счупен телефон.Успокои ме,наистина :) За момент си помислих,че заради глупостта на баща ми ще трябва да си търся квартира
Аватар
Biondetta
От дъжд на вятър
Специалност: Славянска филология
Курс: първи

Мнение от Biondetta »

И при какво положение можеш да попаднеш в блок на друг университет? (всъщност мен не ме касае пряко това, просто ми е интересно). В нашите блокове (на Консерваторията) също се настаняват студенти от СУ и ако не се лъжа и от УНСС. Може би ако останат свободни места се предоставят на университет с повече студенти. Все тая. : ) Успех, дано намерите правилната половинка за съжителство!
"Погиб поэт! - невольник чести -
Пал, оклеветанный молвой,
С свинцом в груди и жаждой мести,
Поникнув гордой головой! ..."
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Мнение от antoniakochos »

Естествено,че всички пушачи ще се съобразяваме с непушачите,но няколко приятелки са ми разказвали за техните съквартирантки-върли противници на пушенето,които пък не уважавали изобщо нуждата от време на време да припалиш на прозореца и ставали невероятни скандали..
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Мнение от antoniakochos »

Някой беше предложил да се направи тема търсещите съквартиранти.Ще се прави ли такава? : )
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
gerchooo
В началото бе словото

Мнение от gerchooo »

Айде и аз да се изкажа в темата ,не бих заложила на случайния принцип макар,че имах невероятния късмет да съм цяла година сама в двойна стая,семеен блок.Ама първия месец бях с една мацка дето се изнесе,завърши де.Но такова нещо не бях виждала просто,не мога да повярвам,че човек може да живее на толкова мръсно, в хладилника и имаше неща мухлясали от преди година,пушеше си вътре(и аз пуша) ама като е топло времето да излиза на терасата се пак,въпреки че терасата беше станала на склад ,10 чувала с боклук явно беше прекалено велика да си го изхвърли,и въобще не сме си говорили ,аз се опитвах в началото на повече от здравей-здрасти ама не ставаше,влизаме с една приятелка у нас и поздравяваме тя нищо мълчи си,надуваше си музика докато уча,канеше си някакви до сред нощите дори не ме викаха при тях,не че са длъжни де ама се пак не е приятно на втория ми ден още,сутринта съм на лекции и те си правят купон.Брат ми дори като видя стаята,той живее с 3 момчета ,че такова чудо никога не е било при тях.Е да не ви плаша де сигурно има и нормални съквартиранти.Дано! :lol: Успех с настаняването и най-добре намерете познати,с които да ви настанят. :mrgreen:
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Ако имаме максимален бал което е равносилно на 6 за класацията, по-голяма ли е вероятността да ме настанят в посочения от мене блок :)
И пак да питам-къде мога да видя снимки от различните блокове (отвътре) и някой да каже г/д къде как са условията. В 51 блок имам познат показа ми няколко снимки и изглежда супер-алуминиева дограма, хубав гардероб, 3 бюра и нови етажерки, хладилник и телевизор (които не са техни).
m.g.
В началото бе словото

Мнение от m.g. »

За съжаление не е по-вероятно. По мои наблюдения и 18 блок е много хубав.
m.g.
В началото бе словото

Мнение от m.g. »

И още нещо.. Хладилници и телевизори би трябвало да дават навсякъде, но с много зор ..
LewsTherin
В началото бе словото

Мнение от LewsTherin »

Аз бях предложил да направим тема за търсещите съквартиранти обаче не бързам с темата защото все още не съм приет! :)
Георги и Радостина ^^
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

m.g. написа:И още нещо.. Хладилници и телевизори би трябвало да дават навсякъде, но с много зор ..
Хах, лъжеш се. Малко са местата, на които дават.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”