[КСК 2012] История

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
elinkabs
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] История

Мнение от elinkabs »

Хора извинявам се.Днес се обадих и питах отново за въпроса със статиската брой жени/мъже с по-висока и равна оценка и този път ми казаха,че аз тъй като имам два входящи номера от предварителните изпити и от втората сесия,статистиката се отнася до всеки отделен изпит.Жената по телефона ми каза,че сигурно са ми казали грешна информация,защото е имало възможност да направят и обща статистика,но после нещо се объркало и си остава отделна информацията за всеки изпит.Съжалявам,че ви подведох,но просто споделих това,което ми казаха от университета и не го бях подложила на съмнение.
maestrooo
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от maestrooo »

Тоест, elinkabs, примерно ако над мен на първия изпит има 5 човека, а на втория 10 това си е за всеки изпит по отделно, а не общо от двата?
per aspera ad astra.
maestrooo
В началото бе словото

Мнение от maestrooo »

Една моя съученичка има 5.25 по БЕЛ от втората сесия, като от първата има 4.00. В момента на нея и пише, че над нея (над оценка 5.25) има 37 човека, равна с нея 10тина.. По новините казаха, че на втората изпитна сесия по БЕЛ има едва 6 оценки от 5.25 до 5.50, та как е възможно това разминаване? Дали по новините дават грешна информация или наистина е общ сбор от двете сесии?
per aspera ad astra.
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

Вижте, че има разминаване между информацията в изпити и тази в класирания, типично по български
elinkabs
В началото бе словото

Мнение от elinkabs »

Да и аз забелязвам,че има.И ако се обадя да попитам трети път в университета сигурно ще ми кажат нещо различно от предишните два, така че и аз не знам.
maestrooo Тоест, elinkabs, примерно ако над мен на първия изпит има 5 човека, а на втория 10 това си е за всеки изпит по отделно, а не общо от двата? - Да, поне така ми казаха този път...
maestrooo
В началото бе словото

Мнение от maestrooo »

Ами моят, може би абсурден, съвет е да се обадиш и 3ти път :D , знае ли човек какво да прави ..
per aspera ad astra.
m.g.
В началото бе словото

Мнение от m.g. »

Със сигурност информацията в проценти е за всеки изпит отделно.
maestrooo
В началото бе словото

Мнение от maestrooo »

m.g., говорим за броя не за процентите, но всъщност то май е едно и също.. Не знам хубаво е някой да даде яснота по въпроса..
per aspera ad astra.
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Статистиките са само за съответната сесия, щеше да е много полезно ако има обща статистика, но няма. Разликата в броя на кандидатите в статистиките на изпитите и класиранията идва от тези, които не са се записали за класиранията (приети в други университети в чужбина или България и изпуснали сроковете), а са участвали в изпитите. Гледайте информацията на класиранията колко са с по-висока и по-ниска оценка, там ви е по-полезно :wink:
A man's dreams are an index to his greatness !
Аватар
Godot
В началото бе словото

Мнение от Godot »

На 2-ро класиране бала за специалността "История" дали ще падне до 20 поне, гледам, че последните години е имало срив там :->.
Дано и тази година е така.
The only time a lawyer can cry is when it's all over
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”