Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Имам огромни мераци за джудо, тенис на корт(не знам дали го има, не помня), йога и катерене.
А и бокс....ама няма бокс, значи остава джудо.
Дават ли ти екипите?
Знам, че искаш да помогнеш
Носи си бяла тениска /може и без, зависи колко прилично се чувстваш без тениска / и анцуг.
Горнище от екип си има в залата, но в началото не ви трябват така или иначе
елиминирай си мерака от йогата, плийс катеренето е скучно - ок е ако е на терен
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
california написа:Не се чувствам прилично
Стига съм спамил с моите искания, само се надявам да не боли, когато ме ''треснат'' на земята!
Не боли - стига да слушате сенсей какво и как , но все пак в началото наблюдавай как работят всички около теб и си набележи другарче, с което да си партнирате винаги, или се доверявай на по-големите
Моят дух е отворен за нови преживявания!
Идвам с мир към сенсей
Sols- обикновено йогата се практикува на строго определени места, за да бъде на ниво.Трябва да има духовно и физическо уединение(именно затова има ашрам), така че не очаквам от СУ да ми доставят такива условия.
На сухо..Хаха,и аз това питах онзи ден всъщност...
Абе я да питам - задочните имат ли и те задължителен спорт? Че както вървят нещата ще съм там
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Доколкото съм чувал, не си заслужават ските като спорт в СУ, тъй като се кара едва 4-5 пъти годишно, а през останалото време се правят обиколки из Симеоново и Драгалевци... нещо като онова недоразумение, наречено - туризъм. Не си струва да си пропилявате цял ден в безсмислени туристически обиколки, вместо да се занимавате с нещо, което би ви било далеч по-полезно...
california написа:тенис на корт(не знам дали го има, не помня)
Има го, да! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Заповядай на басейна, заповядай, няма да те върнем! Само суперлативи мога да пиша и за треньорите, и за обстановката (е, добре, предимно суперлативи за обстановката...)!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Не мога да намеря баловете от 2009 г. Някой случайно да ги е намерил?Едва ли ще ми помогнат да се ориентирам,но пък не ми се чака още цяла седмица без никаква информация.